Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis ve para cezası bulunan 5 kişiyi gözaltına aldı.
Rize Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, uzun süredir takibi yapılan ve farklı suçlardan cezası kesinleşmiş şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda, aralarında dolandırıcılık ve cinayet suçundan hükümlü olanlar olmak üzere toplam 5 kişi aynı gün yakalandı.
Yakalanan şahıslar ve haklarında verilen cezalar şöyle:
Z.K.T.: “Güveni Kötüye Kullanma” suçundan 42 yıl 8 ay 29 gün hapis ve 192.060 TL para cezası.
C.T.: “Nitelikli Şekilde Kasten Öldürme” suçundan 33 yıl 8 ay 13 gün hapis cezası.
T.K.: “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 18 yıl 20 gün hapis cezası.
B.K.: “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak, Satın Almak, Bulundurmak ve Kabul Etmek” suçundan 15 yıl 7 gün hapis cezası.
S.P.: “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası.
Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haber : DERYA ÇATAN






















