Düzce sahillerinde denize girmek yasaklandı
28.07.2024 - 10:26Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali, Kaynarca ile Düzce'nin Akçakoca ilçelerinde olumsuz koşullar nedeniyle denize girmek yasaklandı.
- 0
- 0
- 4380
Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali, Kaynarca ile Düzce'nin Akçakoca ilçelerinde olumsuz koşullar nedeniyle denize girmek yasaklandı.
Bartın'da sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi.
Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, 21. Geleneksel Çambaşı Yayla Festivali düzenlendi.
Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar meydana geldi.
Düzce'de kısa süreli yağmur geçişleri devam ediyor.
Samsun'da, Türkiye Hava Sporları Federasyonunca (THSF) amaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması düzenlendi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere memleketi Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu günkü programı nedir?
Samsun'un Bafra Ovası'nda yetişen tütünün hasadına başlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliğini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Güneysu Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güncel rakamlarla Ayder'e toplam 2 milyar 687 milyon liralık yatırım yaparak eski güzelliğine kavuşturduk." dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan hiçbir zorlukta, afette, krizde devletin milleti yalnız bırakmadığını söyledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "2025 yılı sonuna geldiğimizde 11 ilimizde teslim edilmeyen tek bir konut, kepengi açılmayan tek bir iş yeri, yuvasına kavuşmayan tek bir depremzede kardeşimiz kalmayacak." dedi.
Rize'nin İyidere ilçesinde belediye tarafından yapılan modern alt geçitlere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere memleketi Rize'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu günkü programı nedir?
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün üç kez geldiği kentte konakladığı, manevi miras açısından da öneme sahip Atatürk Köşkü'nü, yılın ilk 6 ayında yerli ve yabancı 95 bin 175 kişi ziyaret etti.
Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası'nın yolunda asfalt çalışması başlatıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinde indirimli ekmek satışına başlandı.
Trabzon'da plastik atıkların geri dönüşüme gönderilmesiyle temin edilen akülü araç, 15 yaşındaki Miraç Aydın'a hediye edildi.
Otomobil alacakların merakla beklediği hibrit araçlara ÖTV indirimi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Daha önce indirim oranları belliydi fakat net rakam konuşulmuyordu. Şimdi ise sektör temsilcileri hibrit araçlarda 400 ila 500 bin arasında indirim olacağını söylüyor.
