Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 155 Sözleşmeli Personel alacak
20.12.2022 - 18:13- 0
- 0
- 686
Rize, Trabzon ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
RİZE’de, sosyal konut projesi kapsamında yapılacak 1100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. Törene katılanlar, heyecanla kurayı takip etti.
ORDU'nun yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1700 Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu'ndan alınan il ve ilçelere ait meteorolojik parametrelerde, bu gece Bolu, Türkiye'nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.
Rize'de '18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü' dolayısıyla İl Göç İdaresi Müdürü Mürüvvet Serap Aydın’ın koordinesinde şehirde yaşayan ve eğitim gören göçmenler Vali Kemal Çeber’i ziyaret ettiler.
ARTVİN'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerine inşa edilip, su tutan Yusufeli Barajı nedeniyle göçün sürdüğü ilçede, kamu binalarının da yıkımı başladı.
TRABZON'da, 35 yıldır patoloji teknisyeni olarak görev yaptığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ndeki rutin muayenesinde, prostat spesifik antijen (PSA) değeri yüksek olduğu fark edilen İbrahim Yılmaz'a (55) ileri düzeyde araştırma sonucu prostat kanseri tanısı konuldu.
RUSYA’dan yola çıkan ‘Astoria Grande’ isimli kruvaziyer, Ordu’nun Ünye Limanı’na demir attı.
ORDU’nun Fatsa ilçesinde, geçen cuma otomobille çarpışan ve ağır yaralanan motosikletin sürücüsü öğretmen Vedat Beşikçi (41), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, bacağı kopan arkasındaki arkadaşı Serkan Uysal (27) yaralandı.
TOKAT'ın Almus ilçesinde önceki gün kaybolan Arife Gökçe (62) için arama çalışmaları devam ediyor.
BOLU'da, Abant Gölü Milli Parkı yolunda Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, son günlerde özellikle çocukluk yaş grubunda grip ve benzeri hastalıklarda ciddi bir artış görüldüğünü belirterek, bu sebeple özellikle çocuk acil servisinde büyük bir yoğunluk yaşandığını açıkladı.
Rize'de yapılan denetimlerde 9 santimetre olan yasal sınırın altında kaldığı tespit edilen hamsilere el konuldu.
Türkiye Karadeniz'den gelen soğuk havanın etkisine girecek.
BOLU Valisi Erkan Kılıç, soğuk algınlığı nedeniyle geçen hafta 6 bin öğrencinin okula gitmediğini belirterek, "Eğitime devam etmeyi düşünüyoruz.
ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Başkaları kilometrelerce laf üretir; millete bir faydaları dokunmaz.
SAMSUN'un Terme ilçesinde, vincin çarptığı tek katlı evi çevreleyen beton bahçe duvarı yıkıldı. Bu anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
