Yağcıtekin: Milli Bir Türkiye görmek için haydi bir daha

  • 1
  • 3

Omuz omuza vererek başarılarla dolu bir seçim süreci yürüteceklerini belirten AK Parti Rize milletvekili aday adayı Sema Yağcıtekin, "Ufuklara baktığımızda milletimizin geleceğini, gençliğimizin ikbalini, ardımıza döndüğümüzde Türk kadınının gücünü, sağımıza ve solumuza baktığımızda ise Milli Bir Türkiye görmek için haydi bir daha" dedi.

AK Parti Rize milletvekili Sema Yağcıtekin, Rize Takip'i ziyaret ederek aday adaylık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili aday adaylığı çalışmalarının güzel bir şekilde ilerlediğini belirten Yağcıtekin, "Şu anda ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah 9 Nisan'da Cumhuriyet tarihinde ilk kez Rize'den kadın milletvekilini listelerde görmek nasip olur" dedi.

"Kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik çalışmalara öncülük edeceğim"
Kadınların Türkiye yüzyılında daha çok söz sahibi olacağını ifade eden Yağcıtekin, "Üretimden ekonomiye, tüketimden ticarete, sanayiden turizme kadar her alanda varlık gösterecekler. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin gayretini destekleyip onları güçlü Türkiye’nin yarınlarında göreceğiz" dedi.
Halka hizmet ederken şehir, belde, köy veya bölge ayrımı yapmayacağını vurgulayan Yağcıtekin, "Tüm Türkiye'nin vekili olacağım. Memleketimizi ilgilendiren her konuda özellikle kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik yapılacak çalışmalara öncülük edeceğim"dedi.

"Millete Rağmen Değil Millet İle Birlikte"
Yağcıtekin, "Ak Parti’nin kazanımlarını koruyarak Millete Rağmen Değil Millet İle Birlikte İstikbal’e dair umutlarını hep taze tutacağını belirterek, "Bu yolda kadın erkek, yaşlı genç, büyük küçük demeden herkesin teveccühünü kazanarak yol yürüyeceğiz. Türkiye yüzyılını beraber inşa ederken en büyük kazanımımız olan Cumhuriyetimizi korumak için safları sıkı tutup ihanete prim vermeyeceğiz"diye konuştu. 

"Demokrasi Şöleni İçerisindeyiz"
Kendisi hariç 26 aday adayı için "Hepsi bizim dava kardeşlerimiz"diyen Yağcıtekin, Süreci kardeşlik hukuku içerisinde yönetiyoruz. Özellikle kadın aday adaylarıyla önceden tanışıyoruz. Herkesle yol arkadaşlığımız var. Tam bir demokrasi şöleni içerisindeyiz. Farklı platformlar ve toplantılarda bir araya geliyoruz. Hangi arkadaşımız olursa olsun en iyi şekilde görevini yapacaktır" dedi.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Rize'de 4 yıldır aranan şüpheli tezgahın arkasında yakalandı

Rize'de 4 yıldır aranan şüpheli tezgahın arkasında yakalandı

  • 1
  • 0
Sağlıkta 'Onaylı Randevu Dönemi' 13 Mayıs'ta başlıyor

Sağlıkta 'Onaylı Randevu Dönemi' 13 Mayıs'ta başlıyor

  • 0
  • 0

Hangisi Rize yöresine ait bir tür şerbetli tatlıdır?