Giresun'da uyuşturucu operasyonu: 1kişi tutuklandı
12.04.2023 - 09:21Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.
- 0
- 0
- 684
Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.
Of Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile başlattığı 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında ilk kazma vuruldu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı. Kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının toplam sayısı 48 bin 556’ya ulaştı.
Giresun Valiliğinde bulunan konferans salonundaki ses ve görüntü sisteminde yapılan bakım ve onarım sonrası mikser ve amfi cihazları yeni alınmış gibi göstererek faturalandıran İl Özel İdaresi'nde görevli üst düzey 4 kişi hakkında 'Kamuyu zarara uğratmak' suçundan soruşturma açıldı.
Erzurum’un Tortum ilçesinde kurdun saldırısına uğrayan 5 kişi yaralandı.
AK Parti Rize milletvekili aday adayı Kemal Şamlıoğlu, milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından sosyal medyada yapığı paylaşımda "Rize'miz için hayırlı olsun" dedi.
Sahte ürünlerin önüne geçmek ve engelleme amacıyla Rize'nin coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan Ayder balı için çalışmalar başlatıldı.
Spor Toto 1. Lig'de 31. hafta heyecanı sona erdi. Çaykur Rizespor haftayı 4. sırada tamamladı.
Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın marka değerini arttıracak bir projeyi hayata geçiriyor. Yaylacık Mahallesi’nde yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi hayat buluyor.
Rize Afet Acil Durum Müdürlüğünde merkeze bağlı Salarha Beldesinde TOKİ Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 465 konuttan 91'inin muhtelif tarihilerde meydana gelen afetlerden etkilenen aileler için kura çekimi yapıldı.
28. Dönem Parlamentosu'nu belirlemek için 14 Mayıs'ta yapılacak seçime milletvekili geçici aday listesi veren 26 partiden 13'ü tek başına, 13'ü ise ittifaklar adı altında girecek.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Maçka Belediyesi'nin organize ettiği iftar programına katıldı.
Karadeniz’in yeşil ve mavinin buluştuğu Giresun’da 1869 yılından itibaren şehre hizmet veren Fatih Caddesi yeniden “Prestij Cadde” konsepti ile alt yapıları yeniden düzenlendi.
Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ve korozyon nedeniyle riskli duruma geldiği için kentsel dönüşümle yıkılan 25 bin metrekare alandaki binaların yerine yapılan yeni inşaatlar tamamlandı. 26 metre derinliğe inilerek 1806 fore kazık çakılan alana inşa edilen binalarda hak sahiplerine teslim edilecek iş yerlerinde mimari çalışmalar için izin verildi.
Bölgesel Amatör Lig’in Rize ekiplerinden Çayelispor deplasmanda Çarşıbaşı Belediyespor karşısında 7-1 kazanırken, Rize Özel İdarespor ise sahasında Sebat Gençlikspor’a 4-0 mağlup oldu.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde bakkal Nihat Gürsoy, şanzıman ve motoru bulunan, kaportası hurda sac ve demir parçalarıyla sanayi ustasına tasarlattığı ciple, saatte 100 kilometre hıza ulaşıyor.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’un 56. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kulüp Başkanı Başkanı Nahid Ramazan Yamak, 44 yıl aradan sonra yükseldikleri Süper Lig’de kalıcı olacaklarına inandığını söyledi.
YSK Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 26 siyasi partinin aday listesi sunduğunu açıkladı.
Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor, Erzurum FK ile 1-1 berabere kaldı.
