Ormanda çalışırken uçuruma yuvarlanan kişiyi itfaiye kurtardı
22.04.2024 - 08:55Trabzon'un Maçka ilçesinde ormanlık alanda çalışırken uçuruma yuvarlanan 77 yaşındaki kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
- 0
- 0
- 4724
Trabzon'un Maçka ilçesinde ormanlık alanda çalışırken uçuruma yuvarlanan 77 yaşındaki kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Düzce'de mesire alanındaki ağacın devrilmesi sonucu yere düşen kişi hafif yaralandı.
Bölgesel Amatör Lig ( BAL ) 10. Grup 23. hafta mücadelesinde Çayelispor, deplasmanda Görelespor'u 3-0 mağlup etti.
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Çalışmalarımıza devam ederken hem de oyuncularımızı tekrar yarışa motive edeceğiz" dedi
Trendyol Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde RAMS Başakşehir, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.
Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcu soygununda aracı gasbedilen taksi sürücüsü Rıfkı Yavuz (50), olay sırasında yaşadıklarını anlattı.
Ordu'da bu yıl yaklaşık 500 dekar alanda üretimi yapılan çilekten 1400 ton rekolte bekleniyor.
Tokat'ın Turhal ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Türkiye'de elektrikli araç kullanıcı sayısının artmasıyla altyapısı gelişen şarj ünitelerinin konut sitelerinde kurulması, sürücülere uygun fiyatlarla konforlu şarj imkanı sunuyor.
Yılın ilk çeyreğinde toplam otomotiv üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3 artışla 377 bin 70'e yükseldi.
Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Çağrı Tatar güven tazeledi.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında RAMS Başakşehir, Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı Başakşehir’in 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Türkiye’nin önemli sulak alanlarından olan ve biyolojik çeşitliliğin korunması açısından büyük önem taşıyan Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı. Renk değiştirmeye başlayan Tuz Gölü, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.
c'da 17 yaşındaki Esma Yığman eve dönmeyince, kızlarının hayatından endişe eden aile, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.
Rize'nin Çayeli ilçesinde tartıştığı arkadaşı tarafından vurulan kişi hayatını kaybetti.
Uzmanlar, son dönemde alışverişlerde ödemelerin IBAN verilerek banka hesabına yönlendirilmesi nedeniyle hem tüketiciler hem de işletmelere yönelik uyarılarda bulundu.
Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde otları temizlemek için yakılan ancak kısa sürede büyüyen yangın, söndürüldü.
Çay İşletmeleri Müdürlüğü (ÇAYKUR) bu yıl üreticilerin çaylarındaki verimin ve kalitenin düşmemesi için çaylarını kendilerini toplaması için çağrıda bulundu.
