Şehit yakını ve gaziler için bütçeden 14,5 milyar lira ayrıldı
19.10.2024 - 11:06Merkezi yönetim bütçesinden 2025 yılı için şehit yakını ve gazilere 14 milyar 551 milyon 106 bin lira tahsis edilmesi planlandı.
- 0
- 0
- 1109
Merkezi yönetim bütçesinden 2025 yılı için şehit yakını ve gazilere 14 milyar 551 milyon 106 bin lira tahsis edilmesi planlandı.
Cezaların yetersizliği tartışmalarını değerlendiren hukukçular, adalete güvenin sarsılmaması için ceza infaz sisteminde düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.
Rize’de çay üretiminde dördüncü sürgün dönemi başladı.
Akdeniz'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Rize'nin Güneysu ilçesi Handüzü Yaylası beyaza büründü.
Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'yı öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.
Rize'nin Çayeli ilçesinde uçuruma yuvarlanan kamyonetin sürücüsü yaralandı.
Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Eski futbolcu ve Rize İl Özel İdarespor Sportif Direktörü Kılıçarslan Kopuz, katıldığı Spor Adamları Osman Öksüz ve İsmet Satır’ın hazırlayıp sunduğu 90 + 3 programında Rize’deki spor tesisleri ve antrenman alanlarının yetersizliğine dikkat çekti.
AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Noterlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle mesaj yayımladı.
Uzmanlar, uzun süreli okula uyum sorunu yaşayan öğrencilerde okul fobisi gelişebileceğini, bunun da veli ve öğretmen işbirliğinde çocuğa destek olunarak aşılabileceğini belirtiyor.
Rize'nin Pazar ilçesinde, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında eğitimlere başlandı.
Rize’de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ev sahipliğinde belediye atıkları yönetimi toplantısının ikincisi yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenlerinden Prof. Dr. Ercüment Yüzüak'ın buluşu, patent almayı başardı.
Çayeli Kaymakamlığı ev sahipliğinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi açılış töreniyle başladı.
Genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri personeline gelecek yıl 3,5 trilyon lira nakdi ödeme planlanıyor.
Meclis'in 2025 yılı bütçesine ilişkin görüşme takvimi belli oldu.
Kastamonu'da yoğun kar yağışı etkili oluyor.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni yılda ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında 39 bin lira, özel eğitim okullarında 52 bin 750 lira, mesleki eğitim kurumlarında 43 bin 750 lira olarak tespit edildi.
