Rize Takip 90+3 programında Rize için tesis çağrısı

  • 1
  • 0

Eski futbolcu ve Rize İl Özel İdarespor Sportif Direktörü Kılıçarslan Kopuz, katıldığı Spor Adamları Osman Öksüz ve İsmet Satır’ın hazırlayıp sunduğu 90 + 3 programında Rize’deki spor tesisleri ve antrenman alanlarının yetersizliğine dikkat çekti.

Kopuz, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın sporun içinden gelen bir yönetici olmasının kente büyük bir avantaj sağladığını belirtti.  

Kopuz, Vali Baydaş’ın spora ve özellikle okul sporlarına büyük destek verdiğini ifade ederek, şunları söyledi:  "Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize için bir şans. Çünkü sporun içinden geliyor. Okul sporlarına ve amatör sporlara ciddi destek veriyor. Beden eğitimi öğretmenlerini kulüp açmaları yönünde teşvik etti. Bu yüzden kendisinden Rize için spor kompleksleri ve antrenman sahaları talep ediyoruz."

Kopuz, Rize’deki saha eksikliğinin genç sporcuların gelişimini zorlaştırdığına vurgu yaparak, Trabzon ile kıyaslama yaptı:  "Şu an merkezde sadece bir büyük saha var ve bu yeterli değil. Trabzon’da çok sayıda tesis bulunurken, Rize bu konuda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Biz bu sorunu aşmak için kapılarını çalacağız, Rize’nin gençleri için mücadele edeceğiz."

Kılıçarslan Kopuz’un bu açıklamaları, kentte spor altyapısına yönelik eksikliklerin giderilmesi için yeni bir adım atılması gerektiğini gözler önüne seriyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Düzce'de sağanak ve fırtına etkili oldu

Düzce'de sağanak ve fırtına etkili oldu

  • 0
  • 0
Toprak yığınına çarpan arazözdeki 3 kişi yaralandı

Toprak yığınına çarpan arazözdeki 3 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Çaykur Didi Stadı'nda resmi maçlardaki ilk golü hangi futbolcu atmıştır?