Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı
24.04.2023 - 18:41Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerle kutlandı.
- 0
- 0
- 780
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerle kutlandı.
Giresun'un Espiye ilçesinde, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi alınacak tedbirlerle ilgili toplantı düzenlendi.
Doğalgaz faturasının ne zaman ücretsiz olacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada tarih verdi. Bir yıl boyunca her ay 25 metreküp doğalgaz ücretsiz verilecek, bir aylık faturalardan ise ücret alınmayacak.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrenciye belediye başkanlığını sembolik olarak emanet etti, Başkanlık koltuğuna 4.sınıf öğrencisi Esma Nur Şirin oturdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuz tarafından testleri tamamladıktan hemen sonra tanklarımızın seri üretimine başlayacağız." şeklinde konuştu.
Rize'de 24 Nisan Pazartesi günü neler olacak? Rize'de bugün hava durumu nasıl? Seçime kaç gün kaldı?
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışında yaşayan vatandaşların oy kullanacağı Avrupa'daki bazı temsilciliklere heyet gönderecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ulus'taki Birinci Meclis Binası'nda tören düzenlendi.
Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan Muratlı Barajında su seviyesi düştü, çevre köylerden dökülen çöp ve kirli tabaka ortaya çıktı.
Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, Amasra Limanı'na demir attı.
Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü kutlanıyor.
Trabzon'daki sığınmacı, göçmen ve depremzede çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı’nda Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni’nde, çiftçilere verdiği 10 yeni müjdeyi açıkladı.
GAZBİR Başkanı Arslan, yerli doğal gazın en kısa sürede hanelerde kullanılmaya başlanacağını belirterek, "Karadeniz gazıyla yaklaşık 19 milyon 200 bin abonenin toplamda 5,9 milyar liralık faturası devlet tarafından karşılanabilir." dedi.
Yeşil Hidrojen Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Günay, Türkiye'nin yeşil hidrojen üretimi için gerekli temiz enerji potansiyelinin Avrupa'ya kıyasla yüksek olduğunu söyledi.
Bayburt'un Mutlu köyünde gece saatlerinde çıkan yangında 3 ev, 6 ahır ve 4 samanlık yandı.
Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan kuru çay üretimine ilişkin Rize Takip'e açıklamalarda bulundu.
Rize'de 2023 çay sezonunun başlamasına sayılı günler kala vatandaşlar ve çay fabrikaları hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümde ülke genelinde bir seferberlik başlatıldığını belirterek "İlk müjdemizin adı Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıdır." dedi.
