Zatürre oldu, yoğun bakıma kaldırıldıktan 1 gün sonra vefat etti
24.02.2025 - 15:51Kocaeli'nin Derince ilçesinde zatürre teşhisi konulduktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 62 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 2204
Kocaeli'nin Derince ilçesinde zatürre teşhisi konulduktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 62 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
PENÇE-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu'nun Çorum'un Bayat ilçesinde yaşayan annesine verdiği ev sözünü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yerine getirecek.
Rize'nin Güneysu ilçesinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen gençler, 4,5 metre boyunda kardan adam yaptı.
AK Parti’nin bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen 8. Olağan Büyük Kongresi ile birlikte parti yönetiminde önemli değişiklikler yapıldı.
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü uhdesinde, 81 ilden katılımla gerçekleştirilen Doğal Afet Sonrası Hasar Tespit Eğitimi Rize’de başladı.
Rize’de aralıklarla etkili olan kar yağışı ile birlikte Sibirya soğuklarının da etkili olduğu Türkiye’nin en düşük 4. hava sıcaklığı ölçüldü. Termometrelerin sıfırın altında 25 dereceyi gösterdiği ilçede hayat durdu.
Rize - Artvin ve Trabzon havalimanlarında yaşanan olumsuz hava koşulları, uçuş trafiğini etkiledi.
Giresun'da 46 yaşındaki pazarcı esnafı Doğan Öz, doğum sonrası annesinin kabullenmemesi nedeniyle bakımsız kalan kuzuyu sahiplendi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. olağan büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da AK Parti 8. Olağan Kongresi’nde konuşuyor.
Rize'nin Çayeli ilçesi kırsalında kronik hastalığı bulunan 3 kişi, olumsuz hava koşullarına bağlı olarak yolların ulaşıma kapanma ihtimaline karşı ilçe merkezinde konuk edildi.
Çaykur Rizespor, 2-0 geriye düştüğü Karadeniz derbisinde deplasmanda Samsunspor'u 3-2 mağlup ederek, 3 maç sonra 3 puana ulaştı.
Trendyol Süper Lig'de iki Karadeniz temsilcisini karşı karşıya getirecek müsabakada ilk 11'ler belli oldu.
Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ hafta sonu doldu taştı. Zirvede kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşarken kayak tutkunları pistlere akın etti.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu, memleketi Çorum'un Bayat ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
MEB’den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren önemli bir adım daha geldi. MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği değişti.
Rize’nin Pazar ilçesinde eşinin arayıp ulaşamadığı adam evinde ölü bulundu.
Rize Valiliği, kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu bazı merkezlerde eğitime ara verildiğini duyurdu.
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak Çaykur Rizespor, rakibiyle 22. kez karşı karşıya gelecek.
Zonguldak'ta aç kalan bir çakal, gece saatlerinde avladığı kediyle ilerlerken güvenlik kamerasına yakalandı.
