Rize Merkez seçmen ve sandık sayıları belli oldu
26.04.2023 - 19:5514 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Rize'de kaç kişinin oy kullanacağı belli oldu.
- 1
- 0
- 1334
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Rize'de kaç kişinin oy kullanacağı belli oldu.
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Rize'nin Çayeli ilçesinde kaç kişinin oy kullanacağı belli oldu.
Çiftçilerin 2023 yılına ilişkin tarımsal amaçlı su kullanım hizmet bedellerinin yüzde 50 desteklenmesi kararlaştırıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde gübre yığınına batan ineği itfaiye ekipleri kurtardı.
Sağlık Bakanlığı'nın 10 bin 900 işçi alımı için kura çekimi yapıldı.
Trabzon'da büyük balıkçı teknelerinin yoğun olarak kullandığı Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Yoroz limanlarının içeresinde dip temizliği çalışması başlatıldı.
Sinop'ta, yatırım vaadiyle 16 kişiyi yaklaşık 4 milyon lira dolandıran şüpheli tutuklandı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün konakladığı ve vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon’daki Atatürk Köşkü geçen yılın Eylül ayında tarihinin en kapsamlı restorasyonuna alınırken, çalışmaların Cumhuriyetin 100. yıldönümüne kadar tamamlanması hedefleniyor.
6 Şubat'a Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde fedakarca çalışan yerli ve yabancı ekipler için Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni düzenlendi.
Rize'de Millet İttifakı Koordinasyon Toplantısı, Tek Gıda İş Sendikası'nda yapıldı.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, inşası devam eden Samsun Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında Rize’de ilçe ve köylerde ziyaretlerine devam ediyor.
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Rize'nin Ardeşen ilçesinde kaç kişinin oy kullanacağı belli oldu.
AK Parti Artvin milletvekili adayı Faruk Çelik, Kemalpaşa ilçesinde vatandaşlarla buluştu
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün Rize'ye gelecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin dört bir yanında 5 bin şantiyede 700 bin çalışma arkadaşıyla ülkenin geleceği için çalıştıklarını söyledi.
14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde Millet İttifakı'nın Rize milletvekiliği için aday gösterdiği Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız, İyidere ilçesinde yurttaşlarla bir araya geldiler.
Hazine ve Maliye Bakanlığınca yürütülen mevzuat çalışmalarıyla 13 büyükşehirde faaliyet gösteren 30 bin pazarcı esnafının dahil edilmesiyle yaklaşık 80 bin esnafın belirlenen yıllık satım hadleri çerçevesinde basit usule tabi olmasının önü açılacak.
Bakan Nebati, "Ticari taksilerden ÖTV oranı yüzde 45 ila 80 aralığında olan, motor silindir hacmi 1600 santimetreküpü geçmeyen binek otomobiller kapsama alınacak, destekten yararlanacak diğer araçların detayları, yasal düzenlemeyle netleşecek." dedi.
