DOKAP ve Rize Ziraat Odası arasında fikir alışverişi yapıldı

DOKAP ve Rize Ziraat Odası arasında fikir alışverişi yapıldı

  • 1
  • 0

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan'ı makamında ziyaret ederek, projelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Gültekin, Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan’ı ziyaret ederek şehirde yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Gültekin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan, "Rize Ziraat Odası olarak, DOKAP başkanımıza yapacağımız projelerle ilgili bilgi verdik. Bu anlamda bizler için önemli bir yere sahip olan ve mülkiyeti Rize Ziraat Odası'na ait olan 15 dönümlük arazimizde yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili öngörü ortaya koyduk. Dolayısıyla, yapmayı düşündüğümüz çalışmaların destek görmesi bölgemize ayrı bir değer katacaktır" dedi.

Rize Ziraat Odası'nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Gültekin ise, "Bu anlamda yapacağınız projelerde ortak bir noktada bir kanıya varmak bizler içinde önemlidir. Bundan sonraki süreçlerde bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak ne gibi projeler geliştirilebilir, hangi girişimlerde bulunmak gerekir bunları konuşmak gerekiyor. Özellikle Rize ve bölge için büyük bir önem taşıyan çay ve ÇAYKUR için yapacağınız çalışmalarda DOKAP olarak desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim" diye konuştu.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Selimiye Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Selimiye Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 4
  • 0
Pazar Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Pazar Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 2
  • 0

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un Rizeli erkek başrol oyuncusu kimdir?