Amasya'da annesini bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi
04.05.2025 - 18:53Amasya'nın Merzifon ilçesinde annesini bıçaklayarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.
- 0
- 0
- 4408
Amasya'nın Merzifon ilçesinde annesini bıçaklayarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.
CHP Samsun İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapılan yumruklu saldırıyı kınadı.
Yeniden Refah Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor'un katılımıyla yapıldı.
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yer alan ve 22 türden 2 bin 111 kuşun kayıt altına alındığı Efteni Gölü Kuş Cenneti ile Sinekli Yaylası, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.
Trabzon'da bu yıl 25'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali, çeşitli etkinliklerle sürüyor.
Kurumlar vergisi mükelleflerinin, 2024 hesap dönemine ait beyannamelerinin verilme ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri yarın gün sonunda dolacak.
Çorum’da 2 grup arasında çıkan kavgada bir kişi kendi silahıyla kendini vurdu.
Bartın-Karabük sınırlarında bulunan 20 bin hektarlık alandaki 9 yaylada ilkbaharla birlikte yeşeren ağaçlar, ortaya eşsiz manzaralar çıkardı. Yaylalarda bulunan hafif kar örtüsüyle birlikte baharın gelişi, dron ile görüntülendi.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde Murat K. (28), evde tartıştığı annesi Saliha K.'yi (59) bıçaklayarak öldürdü. Murat K. gözaltına alındı.
Samsun’un Atakum ilçesinde, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Ferman Ü. (27), yaralandı.
Ordu'da kayıp olarak aranan Süleyman Erdoğan’ın (35) cansız bedeni de Küpkaya Kanyonu'nda, arkadaşı Gizem Sinanoğlu’nun (25) cesedinin bulunduğu noktaya yaklaşık 100 metre mesafede bulundu.
Samsun'da 2 çocuğu ve eşinin hayatını kaybettiği heyelan faciasında yaralanan kadın, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu.
Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreni sonrası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e fiziki saldırı gerçekleştirildi. Tören çıkışında bir kişi Özel’in yanına yaklaşarak yüzüne darbe attı. Olay, çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.
Meteoroloji kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Rize'de önümüzdeki hafta genel olarak güneşli ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.
Güneysu Belediyesi, içme suyu isale hattında yapılacak paypass çalışması nedeniyle bugün ilçe genelinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
Ordu'da, kontrolden çıkarak yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından sitenin bahçesine düşen otomobilin sürücüsü Ahmet Yıldızlı (44), yaşamını yitirdi. Kaza, sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, "Siyaseti düşmanlık görmüyoruz. Siz bizim hasmımız değilsiniz.
Karabük'te çocuklar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve Doğu Türkistan'a destek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, konuk Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Trendyol Süper Lig’de Nisan ayı seyirci ortalamaları açıklandı. Açıklanan verilerde Çaykur Rizespor’un durumu dikkat çekti. Karadeniz temsilcisi, 5.060 kişi ile ligde en düşük seyirci ortalamasına sahip takımlar arasında yer aldı.
