Yeniden Refah Partisi, Rize'den adayını belirledi
10.02.2024 - 16:24Yeniden Refah Partisi, Rize Belediye Başkanlığı için Cemil Çolak'ı aday gösterdi.
- 0
- 4
- 4435
Yeniden Refah Partisi, Rize Belediye Başkanlığı için Cemil Çolak'ı aday gösterdi.
Türkiye son dönemde yüksek ve orta yüksek teknolojili ürünlerin üretimini artırmak için yeni projelere odaklanırken sanayi üretim endeksinde bu kategori dahil, bazı alanlarda rekor seviyeye ulaşılması dikkati çekiyor.
Türkiye'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı, 2023'te yüzde 10,2'ye çıkarak Cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneyi gördü.
Türkiye, enerjide dışa bağımlılığını azaltmak ve tüketim içinde öz kaynakların payını artırmak için karasularındaki aramalarına ağırlık verirken, bu yıl yeni keşiflere imza atmayı hedefliyor.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Ardeşen ilçesi belediye başkanı adayı Said Yaşıyan oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Çayeli ilçesi belediye başkanı adayı İshak Karahan oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Kalkandere ilçesi belediye başkanı adayı Mehmet Yılmaz oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin İkizdere ilçesi belediye başkanı adayı Abdi Ekşi oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi belediye başkanı adayı Ömer Altun oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Pazar ilçesi belediye başkanı adayı Ekrem Kılıç oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Fındıklı ilçesi belediye başkanı adayı Gürhan Kutluata oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Derepazarı ilçesi belediye başkanı adayı Şaban Kalça oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Hemşin ilçesi belediye başkanı adayı mevcut başkan Halim Kazım Bekar oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin Güneysu ilçesi belediye başkanı adayı mevcut başkan Rıfat Özer oldu.
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Rize’nin İyidere ilçesi belediye başkanı adayı mevcut başkan Saffet Mete oldu.
Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), "staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı düzenlendiğine" ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı, kurumda bu gündemle herhangi bir toplantı yapılmadığı bildirildi.
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) ekibini taşıyan Dragon kapsülü Florida açıklarında okyanusa indi.
Asgari ücret 2024 yılı ocak ayında yapılan zamla 17 bin 2 liraya yükseltilirken, yıl içinde ara bir zam yapılıp yapılmayacağı ise merak konusuydu. Konuyla ilgili Merkez Bankası’ndan açıklama geldi.
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
Amasya'da emniyet ve jandarma ekipleri bir ay içinde aranan 473 kişi yakaladı. Amasya Valisi Yılmaz Doruk, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da huzurumuza kast edenlerin rahatça sokaklarımızda dolaşmalarına müsaade etmeyeceğiz” dedi.
