Sonuç: Verdik Yetkiyi, Görüyoruz Etkiyi…

Abdülkadir USTA Abdülkadir USTA
  • 0
  • 0
  • 63

Ülkemizde son yıllarda neredeyse her gün yaşadığımız zam haberlerine millet olarak o kadar alıştık ki, artık bu durum sıradan bir rutin hâline geldi.

Sabah zam, öğlen zam, akşam zam… Hafta sonu mu? O zaten garanti: gaz, akaryakıt, elektrik… Oranı da çok önemli değil; %20’nin altındaki zamları zaten dikkate almıyoruz! TÜİK hesaplamalara yetişemiyor, aylık enflasyonu %0,01 nasıl buluyor diye NASA bile hayret eder hâle geldi.

Kısacası; Gabar’da petrol bulduk, “artık gaz, yakıt, elektrik bedava,  açın pencereleri, yakın kombileri dediler Utanırlar mı? Hayır, utanmazlar… Seçim zamanı oy için her şey mübah ve caiz.

EKONOMİNİN KİTABINI YAZDILAR

Aslında hiç şikâyet etmeye de gerek yok. Biz ettik, biz bulduk. Ektiğimizi biçiyoruz. Okumayan, araştırmayan, sorgulamayan bir toplumun geldiği nokta tam olarak burası.

“Asrın iktidarı” ve “Liderimiz” bize ne demişti? “Yetkiyi verin, dolarla, faizle, enflasyonla nasıl mücadele edilir, size gösterelim.”
Evet, şimdi hep birlikte görüyoruz… Ekonominin kitabını yazdık derken gayet ciddilermiş!

NE ERBAKAN HOCAYI ANLADIK
NE DE MUHSİN BAŞKAN’A DESTEK OLDUK

Biz millet olarak dürüstlüğü, liyakati cezalandırmış bir milletiz. Ne rahmetli Erbakan Hocamıza sahip çıktık ne de şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na gereken desteği verdik.

Sonuç mu?
Layık olduğumuz şekilde yönetiliyoruz.

EKONOMİ DÜZELECEK… (!)

Bu konuda (!) iyimserim. Bunca trafik cezaları, faiz gelirleri, bahis, piyango, bedelli askerlik, cezalar, vergiler ve zamların neticesinde ekonomi elbette düzelecektir (!)

Yıllardır milyar dolar açık veren bütçenin iki yakası bir araya gelecektir. Milletimiz müsterih olsun… Hedef: 2053 Vizyonu!

Algıya devam…
“Türkiye Yüzyılı” inşa ediliyor… 
Terörsüz Türkiye…
Onsuz olmaz…
Bir dönem daha şart…
Etrafımız kuşatılmış…
Bu bir beka meselesi…
Dış güçler kapıda…

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları

Sonuç: Verdik Yetkiyi, Görüyoruz Etkiyi…

  • 0
  • 0
  • 63

Sayın Katmer, Çay Üreticisinin Promosyon Hakkını Kim Alıyor?

  • 0
  • 0
  • 633

Asıl Cezayı Sandıkta Millet Kesecek…

  • 5
  • 0
  • 542

EPSTEİN ŞEYTANI BİLE GERİDE BIRAKIR

  • 0
  • 0
  • 715

Çay Kanunu Yapamayanlar, Yeni Anayasa Yapacakmış…

  • 0
  • 0
  • 566

Müteahhite 2 Milyar Dolar Var, Emekliye Gelince Para Yok

  • 0
  • 0
  • 477

Çözüm Yok, Sorun Çok…

  • 0
  • 0
  • 590

Enflasyon Ve Faiz Algıyla Düzelmez

  • 0
  • 0
  • 603

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ KATMER Mİ?

  • 8
  • 0
  • 704

Bilal Erdoğan Mı, Hakan Fidan Mı?

  • 1
  • 0
  • 704

Trafik Rize’mizin Kaderi Değildir (1)

  • 18
  • 0
  • 447

Çaykur Özel Sektörün Taşeronu Mu?

  • 15
  • 1
  • 1056

Dava Mı, Lider Mi?

  • 12
  • 0
  • 673

100 Bin Kişi İle 3. Kongresi

  • 2
  • 0
  • 582

Milli Yas İlan Edilmeli

  • 5
  • 0
  • 712