Atmaca Derbide Kayıp: 2-0
04.03.2023 - 21:53Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında oynanan Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-0 mağlup oldu.
- 2
- 0
Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında oynanan Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-0 mağlup oldu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat'ta ilk saatlerden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyeler de bölge illerine yardım ulaştırmak için çalışmaya başladı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından on binlerce afetzede Türkiye'nin farklı illerinde misafir edilirken, Ankara'da 237 bin 215, Antalya'da 155 bin, İzmir'de 70 bin, Mersin'de 62 bin 184, Elazığ'da 50 bin kişi konaklıyor.
Türk Kızılay, depremzedelerin gıda ve tüketim ürünlerine daha kolay ulaşabilmeleri için toplam 70 milyon lira değerinde 140 bin adet alışveriş kartı dağıtacak.
Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu 19. haftasında deplasmanda Çankaya Üniversitesi'ne 101-72 mağlup oldu.
Türkiye Halk Bankası'nın, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle zarar gören bazı illerdeki esnaf ve sanatkarların kredi borçlarını ertelemesine dair karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 53 sanatçının 70 eseriyle hazırlanan karma serginin geliri, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere bağışlanacak.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kararın Resmi Gazete’de de onaylanmasının ardından Kocaeli’deki emekli adayları SGK’ya akın etti. Sabah saatlerinde başvurusunu yapan 51 yaşındaki Ersel Efe, 4 saat sonra aylık maaşının bağlandığı belgeyi SGK İl Müdürlüğü’nden teslim alarak, Kocaeli’nin ilk EYT emeklisi oldu.
"Arabeskin Babası" veya "Müslüm Baba" olarak tanınan arabesk ve halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in vefatının üzerinden 10 yıl geçti.
Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanunun yürürlüğe girmesinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) merkezlerinde yoğun mesai başladı.
Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Spor Toto 1. Ligi'nin 24. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacakları Yılport Samsunspor maçında dost ve sportmence mücadele edip, galip gelmeye çalışacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Deprem bölgesinde) TOKİ'nin inşa edeceği konutlar, zemin artı 3 veya 4 katlı, 3 oda 1 salon olarak hak sahiplerine verilecektir." dedi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de katıldığı Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Akşener toplantı sonrası yaptığı açıklamada "5 siyasi parti tek bir ismi dile getirerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediler. Biz bugünlere alışılmış yenilgileri reddederek geldik. 6'lı masa da artık millet iradesini yansıtmıyor'' dedi.
ÇAYKUR, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 80 noktada afetzede ve görevlilere ücretsiz çay ikramında bulunuyor.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl ve İlçe Yönetimi, Rize Ziraat Odasını ziyaret ederek seçilen yeni başkan yönetimine başarılar diledi.
Rize'ye gelen 78 depremzedenin ihtiyaçları Ensar Vakfı Rize Şubesince karşılanıyor.
Çaykur Ortaokulu’nda oluşturulan uzay koridorunun açılışı gerçekleştirildi.
