Oksijen tüpü alev alan iş yerinde hasar oluştu
07.05.2024 - 11:52Samsun'un Havza ilçesinde sanayi sitesindeki bir iş yerinde oksijen tüpünün alev alması nedeni ile hasar meydana geldi.
- 0
- 0
- 948
Samsun'un Havza ilçesinde sanayi sitesindeki bir iş yerinde oksijen tüpünün alev alması nedeni ile hasar meydana geldi.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde dolgu ve heyelanlı alanlarındaki yapılaşma deprem riskini büyütüyor. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölgenin 3 tane fay arasında bulunduğuna dikkat çekerek yerel yöneticilerinin deprem algısını benimsemeleri gerektiğini söyledi.
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 52 ilde düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında 363 şüphelinin yakalandığını, 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.
Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bal Arısı Gen Bankası sayesinde bal arısı ırklarının sürekliliğinin sağlanması hedefleniyor.
Samsun'da, "Gazze'yi unutma" sloganıyla Gazze'deki ablukanın kalkması ve Filistin'in özgürlüğü için destek yürüyüşü düzenlendi.
Samsun'da 8'incisi gerçekleştirilen İnşaat Fuarı'nda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin standında granitten üretilen ürünlere katılımcılar ilgi gösteriyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yeşilay’ın 81 ilde düzenlendiği Bisiklet Turu’nun Trabzon ayağına katılarak pedal çevirdi.
Rize'de bakım çalışmaları nedeniyle 6 Mayıs Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak.
Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor, bu sezon karşılaşmaların duraklama dakikalarında rakip filelere 6 gol gönderirken, kalesinde 7 gol gördü.
Rize’de meydana gelen kazada gelin arabası şarampole yuvarlandı. Kazada araçtaki gelin ve damat ile birlikte 5 kişi yaralandı.
CHP Eski İl Başkanı Hazaroğlu, Fındıklı'da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Rize Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle 2021 yılında çalışmalarına başlanılan Taşlıdere Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanmasının ardından hak sahipleri için kura çekimi yapıldı.
Düzce'de iki aracın çarpıştığı trafik kazasında otomobillerden biri refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Artvin merkeze bağlı Ormanlı köyünde çocukların tatillerde evde kalıp telefonla zaman geçirmemesi için oluşturulan ve adına 'Köyvayvır' ismi verilen 'Survivor' tarzı spor parkuru başta çocukların olmak üzere her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor.
Geçen 5 yılda piyasa değeri 76 milyon lira olan 3 milyonu aşkın yazlık ve kışlık fideyi üreticilere dağıtan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kez piyasa değeri 4 milyon lira olan 300 bin adet yazlık fideyi üreticilere ulaştıracak.
Trabzon'da "24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali", "Puntila Ağa ve Uşağı Matti" adlı oyunun sahnelenmesiyle başladı.
Niğde - Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, en hassas oldukları konuların başında çocukları korumanın geldiğini, kara vatanda olduğu gibi siber vatanda da sanal devriyelerin 7 gün 24 saat görevlerinin başında olduğunu bildirdi.
Rize'de kentsel dönüşüm konutları için düzenlenen kura çekiminde hak sahipleri belirlendi.
