Samsun'da takip sonucu durdurulan araçta 1 milyon 610 bin kaçak makaron ele geçirildi
10.07.2025 - 13:10Samsun'da polisin takibi sonucu durdurulan minibüste yapılan aramada koliler içinde 1 milyon 610 bin kaçak makaron ele geçirildi.
- 0
- 0
- 960
Samsun'da polisin takibi sonucu durdurulan minibüste yapılan aramada koliler içinde 1 milyon 610 bin kaçak makaron ele geçirildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz sezonunun sorunsuz geçirilmesi için vektörlere karşı başlatılan mücadele çalışmaları devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Akçakoca Mahallesi’nde can ve mal güvenliğini tehdit eden riskli bir alanda kapsamlı bir çalışmayı tamamladı.
Çorum Belediyesi, temizlik, altyapı ve üstyapı çalışmaları, sulama çalışmaları ve toplu ulaşım hizmetlerinde kullanmak üzere yeni araç ve iş makineleri ile filosunu güçlendirecek.
Rize'de, Pazar ilçesinin ardından Ardeşen ilçesinde de 'Kent Lokantası' açılması için çalışmalara başlandı.
Nesine 3. Lig'de 2025-2026 sezonunun fikstürü çekildi. 3. Grup'ta yer alan Rize temsilcileri Pazarspor ile Çayelispor ligin ilk haftasında birbirlerine rakip olacak.
Düzce'de yaya geçidinden bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan kişi, minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
1954 yılında kurulan Erzurum Halk Oyunları ve Halk Türküleri Turizm Derneği, uzun bir aranın ardından yeniden faaliyetlerine başladı. Kasım ayı itibarıyla halk oyunları ve bağlama kurslarıyla çalışmalarına hız veren dernek, çocuklar ve ailelerden yoğun ilgi gördü.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu’nun en işlek arterlerinden İstiklal Caddesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Alemdar, tamamlandığında caddenin ilçenin ulaşımına ve turizmine büyük katkı sunacağını söyledi.
Çorum'un Alaca ilçesinde tarlada çalışan biçerdöverde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Sinop'ta otomobilin istinat duvarına çarptığı kazada 1'i bebek 3 kişi yaralandı.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde yasaklı madde kullandıktan sonra polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve 4 polis aracına zarar veren şüpheli G.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antakya Belediyesi, geçtiğimiz hafta bölgede yaşanan yangından etkilenen mahallelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Ayakkabı ve yan sanayi sektörünün mevcut durumunu ele almak üzere, Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD), İzmir'de "Adım Adım Dönüşüm" başlıklı bir değerlendirme toplantısı düzenledi.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda, "İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa" kampanyası kapsamında tulum eşliğinde etkinlik düzenlendi.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kahverengi kokarca ile mücadelede yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 2. sürgün yaş çay alım kampanyasının yarın itibari ile başlayacağını duyurdu.
Gölcük'ün tarihi evleriyle meşhur Saraylı Mahallesi'nin simge yapılarından biri olan tescilli binanın restorasyon çalışmaları için 17 Temmuz Perşembe günü ihale düzenlenecek.
Çorum’un Alaca ilçesinde motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde çalılık yangını, orman ve yerleşim alanına sıçramadan kontrol altına alındı.
