Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli adliyede
14.09.2023 - 10:36Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli, adliyeye sevk edildi.
- 0
- 0
- 4577
Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında havalimanlarımızı kullanan yolcu sayısının 220 milyona çıkarak yeni bir tarihi rekor kıracağımızı öngörüyoruz." dedi.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 5.haftasında oynayacağı Tümosan Konyaspor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Samsun'da doktor Mustafa Erdem, Atakum ilçesinde kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından zorla araca bindirilerek kaçırıldı. Polisler, Erdem'i kurtardı, şüpheliler gözaltına alındı.
Samsun'da 74 yaşındaki balıkçı Ali Malkoç, yarım asrı aşkındır ekmeğini denizden çıkarıyor.
Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları, HAVAŞ otobüsleri kaç saatte bir kalkıyor? En çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 16 Eylül Cumartesi Günü saat 17.00’da deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına Ankara'da devam ediyor.
Konya'da kaygısını yenmesi için oğluyla üniversite sınavına giren 41 yaşındaki Tuba Canbilen, çocuğuyla aynı fakültede öğrenim görecek.
Rize'de iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 3 kişi tedavi altına alındı.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), ülke genelinde eş zamanlı olarak 5 bin 865 karma ekip, 16 bin 326 personelin katılımıyla okul çevreleri ve servis araçları denetimlerinin yapıldığını bildirdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna (BTK), CİMER ve bireysel dilekçe yoluyla gelen şikayetler arasında posta sektöründe "personel", mobilde ise "fatura" ilk sırada yer aldı.
Ordu Valisi Muammer Erol, yapımı süren Ordu Şehir Hastanesine ilişkin, "İnşallah olabilecek en kısa sürede, gönlümüz hep onu arzu eder, bu hizmeti de tamamlayıp vatandaşımızın istifadesine sunacağız." dedi.
Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor ile lige iddialı bir başlangıç yapan tecrübeli teknik direktör İlhan Palut, takımın transfer planlamasını, lige yapılan iyi başlangıcı ve sözleşmesi hakkında konuştu.
Trabzon'un Maçka ilçesinde kullanılmayan taş ocağında meydana gelen çökme hasara yol açtı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir araçla çarpışarak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Trabzon’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 635 okulda 143 bin 232 öğrenci ve 12 bin 101 öğretmen ile başladı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası vatandaşlar, köy yolunda meydana gelen göçüğün onarımı için yetkililere çağrıda bulunuyor.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Egemen Levent, son yolculuğuna uğurlandı.
Trendyol Süper Lig Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut katıldığı bir programda transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan Rize plakalı minibüsün istinat duvarına çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
