ÇAYKUR kurban bayramında çay alacak mı?
04.06.2025 - 09:33ÇAYKUR, 2025 yılı Kurban Bayramının birinci günü yaş çay alımında bulunulmayacağını, bayramın 2. gününden itibaren alımlara devam edileceğini duyurdu.
- 0
- 0
- 2432
ÇAYKUR, 2025 yılı Kurban Bayramının birinci günü yaş çay alımında bulunulmayacağını, bayramın 2. gününden itibaren alımlara devam edileceğini duyurdu.
Sinop’un en önemli kültürel miraslarından biri olan Sinop Tarihi Cezaevi, kapsamlı restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından 5 Haziran Perşembe günü ziyaretçilere kapılarını yeniden açıyor.
Bolu Valiliği, Kurban Bayramı tatili trafik tedbirleri çerçevesinde 4 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren 6 Haziran 2025 Cuma günü saat 11.00’a kadar TEM otoyolu ve D100 karayolu Ankara istikameti yönünde, kamyon, çekici ve tanker cinsi ağır taşıtların seyir yapmalarına izin verilmemesine karar verdi.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünün bagajında 10 düzensiz göçmen yakalandı, şoför tutuklandı.
Çaykur Rizespor'da sezonun en golcü ismi Ali Sowe olurken, en istikrarlı futbolcu Muhammet Taha Şahin, en fazla asist yapan oyuncu olarak da dikkat çekti.
Kurban Bayramı tatili için yola çıkacak ve kurban eti tüketecek anne adaylarına uzmanlardan uyarı geldi.
Trabzon'da acil durumdaki hastalara yetişebilmek için hızlı şekilde göreve giden 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışanları, boğulma vakalarına karşı da uygulamalı eğitimlerle her an göreve hazır bekliyor.
Sinop'ta kırsal kesimdeki okullarda çocuklara sıfır atığın ve geri dönüşümün önemini göstermek amacıyla tiyatro gösterisi yapıldı.
Trabzon'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Karadeniz Sahil Yolu’nda araçları su içinde kalan sürücüler zor anlar yaşadı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde ambulans, TIR ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı. Kazada sağlık sorunları nedeniyle ambulansla Bolu'ya sevk edilen Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er de yaralandı.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde takla atan otomobildeki öğretmen Muhammed Talha Yılmaz (29) hayatını kaybetti, eşi, çocuğu ve annesi yaralandı.
Bolu'da otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü hastanede yaşamını yitirdi.
İslam dünyası için büyük öneme sahip Kurban Bayramı, 6 Haziran Cuma günü başlayacak.
Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezonun ardından Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunu da 9. sırada tamamladı.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir ayı, bal kovanlarını parçaladı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde şarampole devrilen minibüsteki 2 kişi yaralandı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 8 kişi yaralandı.
Gece uykusundan açlık hissiyle uyanmak sadece psikolojik değil, gizli bir metabolik hastalığın habercisi olabilir. Uzmanlar, bu durumun gizli hipoglisemi ve insülin direnci gibi ciddi sağlık sorunlarına işaret edebileceğini dile getirdi.
İsrail'in "Gazze Özgürlük Filosu"nda yer alan Mavi Marmara gemisine saldırısının 15. yılında Gazze'ye yönelik ablukaya dikkati çekmek ve Filistin halkıyla dayanışma mesajı vermek amacıyla Sinop'ta etkinlik düzenlendi.
