Atmacalar, 23 oyuncuyla yollarını ayırdı
16.09.2023 - 14:15Çaykur Rizespor, 2023-2024 sezonu transfer döneminde büyük bir oyuncu revizyonu yaparak 23 oyuncu ile yollarını ayırdı.
- 0
- 0
- 2030
Çaykur Rizespor, 2023-2024 sezonu transfer döneminde büyük bir oyuncu revizyonu yaparak 23 oyuncu ile yollarını ayırdı.
Gümüşhane’nin Yukarı Fırat Havzasında üretilen dünyaca ünlü şeker fasulyesinin Köse ilçesindeki hasadı devam ediyor.
Türk Hava Yolları’nın (THY) Amsterdam-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında, iniş sonrası teknik inceleme yapan ekipler tarafından uçağın iniş takımında ceset bulundu. Polis uçak ve çevresinde güvenlik önlemi alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Rize’de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki ve özel yurtlardaki görev yapan personellere yönelik 'Gençlerle Çalışmak' semineri düzenlendi.
Türkiye genelinde konut satış sayısı ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 azalarak 122 bin 91 oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse set vuramayacaktır. Ancak ülkemizin bu kararlılığının birilerinin uykusunu kaçırdığı anlaşılıyor." dedi.
AK Parti’nin Rize Pazar Belediye Başkanlığı’nın ilk aday adayı Furkan Namlı oldu.
Kayseri’de 18 yaşındaki Edanur Çoban, Osman Ç. tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında havalimanlarımızı kullanan yolcu sayısının 220 milyona çıkarak yeni bir tarihi rekor kıracağımızı öngörüyoruz." dedi.
Samsun'da silahla havaya ateş ederek sosyal medyada paylaşan 12 şüpheli yakalandı.
Samsun'da 74 yaşındaki balıkçı Ali Malkoç, yarım asrı aşkındır ekmeğini denizden çıkarıyor.
Giresun Kalesi'nden atlayan yamaç paraşütçüsü, sahildeki fındık harmanına ani iniş yaptı.
Gaziantep'te, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 26 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame kabul edildi.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde vakaya müdahale eden 112 Acil Servis Ambulans ekibinde yer alan sağlık çalışanı, olayı haberleştirmek isteyen basın mensuplarına çekim yapmamaları hususunda engel olmaya çalıştı. Sağlık çalışanı olduğunu iddia eden bir kişi ise basın mensuplarına saldırarak ölümle tehdit etmenin yanı sıra ağza alınmayacak sözler sarf etti.
1 Eylül'de "vira bismillah" diyerek avlanmaya başlayan Karadenizli balıkçılar, kasalar dolusu mezgitle karaya dönüyor.
Sinop'ta, serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki genci arama çalışmaları genişletiliyor.
Piyasa bozucu faaliyetleri yakından takip eden Ticaret Bakanlığı, yılın başından bu yana mevzuata aykırı olduğu tespit edilen 23 bin 648 adet ürüne ilişkin yaklaşık 23 milyon 32 bin lira idari para cezası uyguladı.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetin etkilediği Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'teki okullarda yeni eğitim öğretim yılı başladı.
Av sezonu 10 gün önce açılmasına rağmen Trabzon açıklarında pek avlanma olmadığından tezgâhlarda genellikle Batı Karadeniz’den gelen balık çeşitleri yer alıyor.
Gümüşhane’nin Torul ilçesi Altınpınar Köyü’nde bulunan Limni Gölü’nde yapılması planlanan tesisleşme çalışmalarına karşı köylüler ve çevreciler bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.
