Samsun'da sağanak etkili oldu
26.08.2024 - 16:17Samsun'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
- 0
- 0
- 3367
Samsun'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Sinop'un Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.
Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel masa tenisi turnuvası düzenlenecek.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Koçdüzü Yaylası’nda yapılan festival yoğun ilgi gördü.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan 20 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, zanlı gözaltına alındı.
Giresun'da Alzheimer hastası yaşlı kadın ölü bulundu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup oldukları maçın ardından, “Çok kötü bir akşam yaşadık” dedi.
Rize il merkezinde her hafta olduğu gibi bu pazar günü de semt pazarı kuruldu. Alışverişe çıkan vatandaşlar, mevsim sebze ve meyvelerini uygun fiyatlarla temin etmenin keyfini yaşadı. Pazara olan yoğun ilgi dikkat çekerken, fiyatların marketlere göre daha uygun olduğu vurgulandı.
Rizeli fotoğrafçı, kuş gözlemcisi ve veteriner Birol Hatinoğlu, yıllardır peşinde olduğu ender kuş türü kuzey kamışçınına sonunda ulaştı.
Doğu ve Güneydoğu illerinden Giresun'a gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocukları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün düzenlediği etkinliklerle keyifli zaman geçiriyor.
Bayburt-Trabzon arasında 3 bin 500 metre yükseklikteki Soğanlı Dağı üzerindeki dik yamaçlardan iki ili birbirine bağlayan ve "dünyanın en tehlikeli yolu" seçilen Derebaşı virajları, doğa ve adrenalin tutkunlarını ağırlıyor.
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’da görev yapan Alman teknik direktör Christoph Daum, 70 yaşında hayatını kaybetti.
Rize'de bakım çalışmaları nedeniyle bugün (25 Ağustos) elektrik kesintisi yaşanacak.
Fenerbahçe, yarın Çaykur Rizespor ile oynayacakları maç için Rize'ye geldi.
Trendyol Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’de (yarın) Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı ile ilgili bir dizi çalışma gerçekleştirildi.
Gümüşhane'de dere yatağına devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Rize merkeze bağlı Yenigüzel köyünde 1976 yılından bu yana hayatını kaybeden 2 bin 222 kişi unutulmamak üzere köy defterine kaydedildi.
Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) dahil olan çiftçilere bu yıl için ödenecek bitkisel üretim destekleri belli oldu. Buna göre yaş çay için 103 lirası mazot ve 35 lirası gübre olmak üzere 138 lira destek verilecek.
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Çaykur Rizespor rakibi ile 45. kez kozlarını paylaşacak.
Çaykur Rizespor'un yarın Fenerbahçe’yi konuk edeceği maç öncesi, güvenli bir ortam sağlamak ve olası olumsuzlukları önlemek amacıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
