Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesi güvenlik toplantısı

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesi güvenlik toplantısı

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor'un yarın Fenerbahçe’yi konuk edeceği maç öncesi, güvenli bir ortam sağlamak ve olası olumsuzlukları önlemek amacıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Çaykur Rizespor, 25 Ağustos Pazar günü, saat 21.45’te Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak mücadele öncesi Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

OLUMSUZLUKLARA KARŞI ÖNLEMLER KONUŞULDU
Maç günü yaşanabilecek yoğunluk ve güvenlik risklerine karşı; ulaşım ve trafik düzenlemeleri, stadyum çevresinin güvenliği ile müsabaka öncesi, esnası ve sonrasındaki güvenlik önlemleri detaylıca ele alındı. Stadyuma giriş-çıkışlarda yaşanabilecek sorunlar, taraftar güvenliği ve acil durumlar için koordinasyon planları gözden geçirildi.

HEDEF ŞEHRİN HUZURUNUN KORUNMASI
Toplantı sonrası yaptığı açıklamada Vali Baydaş, spor etkinliklerinde şehir güvenliği ve huzurunun korunmasının öncelikli hedef olduğunu vurguladı. Tüm ilgili kurumların koordinasyon içinde çalışması gerektiğini belirten #ValiBaydaş, sporun barış ve kardeşlik içinde yaşanması gereken bir alan olduğunu, bu nedenle alınacak tedbirlerin de bu anlayış doğrultusunda şekillendirildiğini ifade etti.

TOPLANTIYA KATILANLAR
Toplantıya, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Rize Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Öksüz, Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Yeşilgöl, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Düzce'de otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Düzce'de otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
Çorum'da devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Çorum'da devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Rizespor'un 'Tapucu' lakaplı futbolcu kimdir?