Sinop'ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
03.03.2024 - 16:33Sinop'un Gerze ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 4332
Sinop'un Gerze ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Tüketici örgütleri, vatandaşlara, ramazan ayı dolayısıyla yapacakları alışverişlerde ürünlerin fiyatlarını, son kullanma tarihlerini kontrol etmeleri ve gereğinden fazla alışveriş yapmamaları yönünde uyarıda bulundu.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, son 10 yılın mart aylarında karışık bir performans sergilerken, endeks artış kaydettiği 4 ayda ortalama yüzde 9,44 değer kazandı.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bir kişinin bıçaklı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Karabük'te bir kadın apartman bahçesinde ölü bulundu.
Amasya’nın Taşova ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra yağmur suyu kanalında sürüklenen otomobildeki aynı aileden 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Hurda yığınına dönen otomobildekilerin memleketleri Ordu’da yakınlarının cenazesine katılmak için Muğla’dan yola çıktıkları öğrenildi.
Samsun'da kamyonetin yoldan çıkıp refüjdeki aydınlatma direğine çarparak karşı şeride geçip devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Kayseri Melikgazi'de 9'uncu katta bulunan evin balkonunda düşen 17 yaşındaki E.B., hayatını kaybetti. Olay sonrası gencin yakınları acı haberle sinir krizi geçirdi. Şüpheli ölümün aydınlatılması için çalışma başlatıldı.
Son yıllarda şehirlerde yaşamayı tercih eden yeni nesil dededen babadan kalan tarla işleri ile ilgilenmezken, tarlalarda çalışanların büyük çoğunluğunu 40 yaş üstündeki kadınlar oluşturuyor.
Yeşilay Rize Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri Çayeli aday tanıtım toplantısında “31 Mart sürecinde diyoruz ki emaneti sahibine teslim etmemiz lazım. AK Parti Belediyeciliğinin buralarda tekrar yaşamaya başlaması lazım”dedi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 otomobil ve motosikletin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.
Samsun'da devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti.
Türkiye'de geçen yıl Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğünce 15 bin 745 yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlenirken, bu kapsamda 1,1 trilyon liralık sabit yatırım yapılması ve 339 bin 952 kişiye istihdam yaratılması öngörülüyor.
Hakkında 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan, bölgenin coğrafi yapısı ve hava koşullarından faydalanarak peşine düşen jandarmadan daha önce defalarca kaçmayı başaran şahıs bu kez yakayı ele verdi.
Halk arasında "balon çocuk" hastalığı olarak da anılan, özellikle bebeklerde ciddi hayati riske, geçmeyen enfeksiyonlara yol açan kalıtsal bağışıklık sistemi yetersizliğinin en önemli nedenini akraba evlilikleri oluşturuyor.
Otomotiv endüstrisi, geçen ay 3,1 milyar dolarla en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu.
Adıyaman’da ihracat rakamlarını açıklayan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geçen yılın Şubat ayına göre yüzde 13,6 artışla 21 milyar 86 milyon dolarlık ihracat ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek Şubat ayı ihracat değerine ulaştık” dedi.
Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog İhsan Öztekin, büyük şehirlerde insanların trafikte olduğu saatler içerisinde ruh sağlıklarını hasarsız şekilde koruyabilmeleri oldukça zor olduğunu belirtti.
Bartın’da seyir halinde bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
