Samsun Müzesi’ne ziyaretçi akını
08.01.2025 - 15:44Bin 117 arkeolojik eseri, 268 etnografik eseri ve 5 bin 780 sikkesiyle geçmişten izleri bugüne taşıyan Samsun Müzesi’ni 10 ay gibi bir sürede yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti.
- 0
- 0
- 1318
Bin 117 arkeolojik eseri, 268 etnografik eseri ve 5 bin 780 sikkesiyle geçmişten izleri bugüne taşıyan Samsun Müzesi’ni 10 ay gibi bir sürede yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Akçaabat ilçesindeki okul kantinlerini denetledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize'de iki PTT çalışanının silahla ateş edilerek öldürülmesine ilişkin, "Gereken en ağır cezanın verilmesi noktasında biz de takipçisi olacağız." dedi.
Samsun'un Havza ilçesinde yola savrulan motosikletliye arkadan gelen araç çarptı. Genç sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.
Samsun İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, simit ve pasta imalatı yapan fırınlara hijyen, fiyat ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi öncülüğünde İl Sağlık Müdürlüğü ve Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği Samsun Şubesi iş birliğince "Evde Sağlık Hizmetleri Sempozyumu" düzenlendi.
Samsun'da yaşayan iki çocuklu çiftin 9 sene önce koruyucu ailesi olduğu 11 yaşındaki Elif, tekvandoda Avrupa üçüncüsü olmayı başardı.
Rize'de dün PTT Başmüdürlüğü'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Selim Okumuş ve Ömer Bayazıt son yolculuklarına uğurlanacak.
Zonguldak'ta av sezonunun açılmasından bu yana 10 bin tonun üzerinde balık avlandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rize’de 2 PTT çalışanına silahla saldıran şahsın yakalandığını açıkladı.
Rize'de PTT binasında tartıştığı 2 çalışanı silahıyla vurarak öldüren şahıs yakalandı.
Rize’de PTT Başmüdürlüğü binasına giren silahlı saldırgan tarafından ağır yaralanan 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir tekstil fabrikasında elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.
Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nesrettin Fatih Turgut, tükürük bezi taşı hastalığının tedavi edilmediği takdirde derin boyun enfeksiyonuna neden olabileceğini söyledi.
Beynindeki beyin tümörü nedeniyle yüzünün sol tarafı felç olan ve bu nedenle göz kapağını dahi kapatamayan 4 yaşındaki Burak Akyasan'a, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi GETAT Merkezi umut oldu. Merkezde uygulanan akupunktur tedavisi ile göz kapağını kapatmaya başlayan minik Burak'ın tedavisi iyiye gidiyor.
Erzurum’da aç kalan kurtlar köye girdi.
Ordu'ya sağlık alanında sınıf atlatacak olan, 250 bin metrekare arazi üzerine kurulan ve bin 200 yatak kapasiteli şehir hastanesinin sonbaharda açılması planlanıyor.
Artvin'in Hopa ilçesinde bir balıkçının kilogramını 30 liradan satışa sunduğu hamsiye vatandaşlar ilgi gösterdi.
Bolu'da bir çiftçinin kaybolan 10 büyükbaş hayvanı, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince dron yardımıyla bulunarak sahibine teslim edildi.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. haftasında Çaykur Rizespor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 1-0 mağlup oldu.
