77 şehidin adı bu parkta yaşatılacak
16.05.2025 - 17:45Karabük Belediyesi tarafından şehir merkezinde uzun süredir atıl durumda bulunan bir alan, Şehitler Parkı projesiyle yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.
- 0
- 0
- 2747
Karabük Belediyesi tarafından şehir merkezinde uzun süredir atıl durumda bulunan bir alan, Şehitler Parkı projesiyle yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.
2025 yılı yaş çay kampanyası hakkında açıklama yapan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş "Yağmur ve çay Rize için Allah'ın büyük bir nimeti. Yağmur rahmeti olmadan çay nimeti olmadan Rize'yi tarif edemeyiz" dedi.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde bağ evine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettiği, 1 kişinin öldüğü, 5'i asker 6 kişinin yaralanmasına ilişkin görülen davada, 2 sanığa olay yerinde keşif yaptırıldı.
Memorial Kayseri Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Samet Özer, mevsimin değişmesi ile özellikle alerjik çocukların atak dönemlerinin arttığını söyleyerek, Polenlerin en yaygın oldukları saatler 12.00-17.00 arası ve alerjik çocukların bu saatlerde dışarı çıkmamasına dikkat etmek gerekiyor" dedi.
Ordu'da lise öğrencilerine, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Aile Yılı" dolayısıyla hayata geçirilen "Ailemle Öğreniyorum Projesi" kapsamında atölye derslerinde anne babaları eşlik ediyor.
Samsun'un Havza ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında kültür ve sanat etkinliği düzenlendi.
Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören engelliler, AFAD'ın arama-kurtarma etkinliğine katıldı.
Tarihi ve kültürel varlıklarının yanı sıra dağ, yayla ve deniz turizmine yönelik çok sayıda alternatif sunan Trabzon, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Bayburt ve Gümüşhane sezonun ilk turistlerini ağırlıyor.
Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan ve uzun yıllardır camdan çay kaşığı başta olmak üzere çeşitli ürünler yapan baba ve oğlu, mesleklerinin gelecek kuşaklar tarafından yaşatılmasını istiyor.
Osmaniye'de sağanakta Bülbül Deresi'nin taşması sonucu sürüklenen 8 araçtan 7'sine ulaşıldı, 1 aracı arama çalışmaları devam ediyor.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Altın piyasasında dalgalanma sürerken, yatırımcılar güvenli liman arayışına devam ediyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan kuyumcu Ahmet Cumhur Kitiş, önümüzdeki süreçte altın fiyatlarını şekillendirecek üç temel faktöre dikkat çekti.
Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 18 üniversitenin katılımıyla düzenlenen AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı, Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Sinop'ta Aile Haftası kapsamında düzenlenen piknikte, dijital bağımlılığa dikkati çekmek ve güçlü aile ilişkilerini teşvik etmek amacıyla, katılımcıların cep telefonları piknik alanına girişte görevliler tarafından toplandı.
TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenen “Yapay Zeka Rotalama Algoritmalarına Dayalı Alternatif Turizm Rotaları Üreten Mobil Bir Uygulama Amasya Örneği” başlıklı projenin yerel paydaşlara tanıtımı gerçekleştirildi.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bariyere çarpan otomobilin sürücüsü Faruk Başol (24) hayatını kaybetti.
SGK Başkanı Raci Kaya, kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında, geçen yılki denetimlerde 2 milyar 36 milyon 732 bin 167 lira idari para cezası kesildiğini bildirdi.
Ordu’nun Akkuş ilçesinde iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücülerden Adem Ateş (33), hayatını kaybetti, Orhan Aktaş ise yaralandı.
Tokat’ın Erbaa İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, yeni yerine taşındıktan sonra yıkım çalışmaları yapılan eski oduncular sitesindei incelemelerde bulundu.
Çorum’da bir un fabrikasında meydana gelen patlamada yaralanan Zülfikar Tutuş (47) tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra yaşamını yitirdi.
