Heyelan riski nedeniyle 3 binanın tahliyesine karar verildi
11.02.2025 - 19:25Giresun'un Çanakçı ilçesinde heyelan riski dolayısıyla 3 bina için tahliye kararı alındı.
- 0
- 0
- 2815
Giresun'un Çanakçı ilçesinde heyelan riski dolayısıyla 3 bina için tahliye kararı alındı.
Trabzon Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan "Aslı ile Limon Dişler Diyarında Kitabı"nın tanıtımı yapıldı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir'den Berkay Özcan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kartal'da 4 gündür kayıp olarak aranan şahıs, bir inşaatın içindeki su birikintisinde ölü olarak bulundu. İlk belirlelemelere göre şahsın, arkadaşlarıyla beraber alkol almak için inşaata geldiği ve burada bulunan su dolu çukura düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.
Trendyol Süper Lig’de 25, 26 ve 27. hafta maçları açıklandı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçı 24 Şubat Pazartesi günü yapılacak.
Mardin'in Artuklu ilçesinde jandarma ekiplerince bir tırda yapılan aramada 25 ton 500 gram sahte toz deterjan ele geçirildi.
İstanbul Valisi Davut Gül, "Çarşamba günü İstanbul genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" dedi.
Rize Belediyesi Zabıta ekipleri, sorumluluk alanındaki fırınlarda hijyen ve gramaj denetimlerine devam ediyor.
Giresun'da köyünde unutulmaya yüz tutmuş Karabörk bıçağını yeniden üretmeye başlayan genç, kültürel mirası yaşatmak istiyor.
Hatay'da depremin yıktığı 5 bin nüfuslu, bin 100 haneli Tanışma Mahallesi'nde 4 cami asrın felaketinde zarar gördü.
Prostat büyümesine karşı son zamanlarda elde edilen gelişmeler hastalara umut aşılıyor. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Erkurt, iyi huylu ve gerekli şartları sağlayan prostat tedavilerinde Rezum yöntemi kullanılarak sadece 7 dakikalık tedaviyle ameliyat korkusunun geride kaldığını ifade etti.
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki tüm esirlerin cumartesi günü öğle vaktine kadar serbest bırakılmaması halinde ateşkesin iptal edilmesi gerektiğini söyleyerek, "Sonra kıyamet kopsun" ifadesini kullandı.
Ege Denizi'nde 5,2 ve büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, saat 01.37’de merkez üssü Ege Denizi olan Riçhter ölçeğine göre 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.
Samsun'da avukatlar, Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) ücretlerini protesto etti.
Çorum'da hakkında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 25 kişi polis ekiplerince yakalandı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde epilepsi hastası Nazlı Terzi (13) evinde ölü bulundu.
Sinop’ta, yasa dışı gece avcılığı yaptıkları tespit edilen 10 kişiye idari para cezası uygulandı.
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3 boyutlu yazıcıyla üretilen kişiye özel kalça protezinin hastaya başarılı bir ameliyatla uygulandığı bildirildi.
Memorial Kayseri Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Nurhan Yılmaz dünyada en sık görülen sağlık probleminin baş ağrısı olduğunu söyleyerek, "Baş ağrılarının yüzde 90 sebebi primer ve migren baş ağrılarıdır" dedi.
Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince (KASEM), gastronomi tutkunları için "Napoli Usulü Pizza Atölyesi" düzenlendi.
