Emekli maaş farkları yarın hesaplara yatırılacak
10.02.2025 - 19:20Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) en düşük emekli maaşının 14 bin 469 liraya yükseltilmesi kapsamında farkların yarın hesaplara yatırılacağını bildirdi.
- 0
- 0
- 1468
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) en düşük emekli maaşının 14 bin 469 liraya yükseltilmesi kapsamında farkların yarın hesaplara yatırılacağını bildirdi.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde eski Devlet Hastanesi binasında yangın çıktı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Abdülkadir Ömür ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma imzaladı.
Rize'de, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında 17 Şubat Pazartesi günü, saat 20.00'de oynanacak Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı öncesinde 'İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı' düzenlendi.
1 Şubat itibariyle uygulamaya konan çok harcayanın çok ödeyeceği yeni elektrik tariflerinden evde cihaza bağlı yaşayan hastalar muaf tutuldu.
Ordu’da Şinasi Duman (65), evinin önünde 40 santimetre karda ‘kar banyosu’ yaptı.
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde 4 gün önce istinat duvarı yıkılan yol, dün çöktü. Sokak trafiğe kapatılırken, yolun yakınındaki evde yaşayan 3 kişi tahliye edildi. Yolun çökme anı cep telefonuyla görüntülendi.
Doğu Karadeniz'den ocak ayında yapılan Türk somonu ihracatından elde edilen gelir 3 milyon 919 bin 22 dolara ulaştı.
Çorum'da 5'i vatandaşların bağışlarıyla, 16'sı Emniyet Genel Müdürlüğünce temin edilen 21 yeni araç, törenle hizmete alındı.
Rize’de 2024 yılı boyunca acil çağrı merkezlerine yapılan toplam çağrı sayısı 366.220 olarak kaydedilirken, bunların büyük bir kısmının asılsız olduğu ortaya çıktı.
Rize ile Adacami arasındaki minibüs hattında ulaşım ücretlerine zam yapıldı.
Güneysu ile Rize arasında ulaşımı sağlayan halk otobüsleri ve minibüslerde yeni fiyat tarifesi yürürlüğe girdi.
Antalya'da Polis Memuru Cuma Şimşek, motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Samsun'da polis tarafından 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı.
Tekirdağ'da evini uyuşturucu üretim tesisine çeviren şahıs, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Ordu Valiliği, kar yağışı nedeniyle 3 ilçede kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta doğal gaz kullanımının son yıllarda daha da yaygınlaşması, hava kalitesinin artmasına katkı sağladı.
Doğu Karadeniz'den Ocak 2025'te yapılan su ürünleri ihracatından 7 milyon 380 bin 792 dolar gelir elde edildi.
Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılı nedeniyle 1. Görele Halk Koşusu yapıldı.
Tokat'ın Zile ilçesinde eski bir Türk geleneği olan Sayacı Bayramı kutlandı.
