Giresun'da heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı
26.01.2025 - 14:48Giresun'un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle Yazlık köyünün yolu ulaşıma kapandı.
- 0
- 0
- 1283
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle Yazlık köyünün yolu ulaşıma kapandı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşayan ev hanımı Yasemin Koç, annesi emzirmediği için evine aldığı kuzuyu şefkatle büyütüyor.
Samsun'da devam eden sağlık yatırımlarının toplam proje bedeli 4 milyar 247 milyon 895 bin TL.
Diyarbakır'da düğün salonu fiyatları ve gelinlik kiralama ücretlerinin artmasıyla birlikte çiftler, düğün yapmadan ve gelinlik giymeden sade bir nikah ile nikah salonunda evliliklerini resmiyete kavuşturuyor.
Atatürk Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından tam akreditasyon belgesi alarak dünya üniversiteleriyle rekabet edebilme hedefi doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Üniversitenin kalite standartlarını sürdürülebilir kılmak amacıyla hazırlıklar tüm birimlerin katkılarıyla devam ediyor.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Yeni Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2025 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarını söyledi.
Rize Baro Başkanı Ümit Peçe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hukuk fakültelerine giriş için belirlenen barajın yeniden düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.
İran’ın köklü takımlarından Persepolis, Ç. Rizespor’un eski teknik direktörü Rizeli İsmail Kartal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan 2025 Yılı Yatırım Programı'na göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Rize'de yürütülen toplam 46 milyar 924 milyon 299 bin 376 TL tutarında 24 proje bulunuyor.
Kader Değil, İhmal Öldürür: Türkiye'de Son 20 Yıldaki Felaketler ve Sonuçları
Rize'deki 3 ilçede 26 Ocak Pazar günü, planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Sakarya’nın Ferizli ilçesinde nehirde balık tutmaya giden vatandaşın ağlarına takılan erkek cesedi AFAD ekipleri bot yardımı ile sudan çıkardı. Cesedin, dün gece evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Evliya Kayış’a ait olduğu öğrenildi.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde freni boşalarak kontrolden çıkan midibüs, önce park halindeki iki otomobile çarptı ardından da apartman boşluğuna düştü. Kazada midibüste bulunan 4 kişiden 2'si yaralandı.
Samsun’da toplu ulaşım hizmeti veren otobüs hatları, hafif raylı sistem (tramvay), minibüs, taksi-dolmuş hatları, ticari taksi, okul-personel servis araçlarına ve kırsal (N plaka) hatlara yüzde 15 oranında zam yapıldı.
Gümüşhane'nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Dağı geçidinde 112 yıl önce kurulan fakat 20 yıl önce kapanan Jandarma karakolu düzenlenen törenle yeniden hizmete açıldı.
Erzincan’ın Kemah ilçesinde 3.3 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
Samsun'dan yurt dışına gerçekleştirilen 856 hayvansal ürün ve su ürünleri ihracatından 53 milyon dolar, 31,3 milyon euro ve 26,8 bin sterlinlik döviz geliri elde edildi.
Samsun'da jandarmanın takibi sonucu 4 bin 555 adet hapla yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bolu’da yaşanan yangın felaketiyle ilgili net konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yargımız hiçbir şüphe bulutu kalmayacak şekilde olayın tüm yerleriyle aydınlatılması için çok yoğun bir gayret içinde.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bolu’daki Kartalkaya yangınıyla ilgili açıklamada, "Bu acıyı milletimize yaşatanlar, bağımsız Türk yargısı önünde hesap verecek ve cezalandırılacaktır.
