DÖKME ÇİMENTO SATIN ALINACAKTIR
28.01.2025 - 00:01ARDEŞEN BELEDİYESİ
- 0
- 0
- 3518
Denizli’de sobadan çıkan yangında iki çocuğun yardım istemek için çıktığı daireyi bir anda alevler sardı. Kapı önündeki kanepenin de tutuşması nedeniyle daireden çıkamayan anne kısmi yanık oluşan çocuğunu pencereden atarak kurtarırken, kendisi alevlerin arasında yaşamını yitirdi.
Rize’de bu akşam saatlerinde Yeniköy mahallesinde meydana gelen trafik kazası sonrası ana yol trafiğe kapandı.
Samsun’un Atakum Belediyesi’nin düzenlediği bilgi ve deneyim buluşmaları kapsamında, Türk işaret dili ele alınacak.
Erzurum hizmet veren yerel müteşebbis ve aynı zamanda Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Vesfi Koç, Erzurum’a özgü coğrafi İşaret ve mahreç işareti bulunan “Yöresel Ürünleri ” işletmesinde oluşturduğu satış köşesinde tüketicilerin hizmetine sundu.
Zile-Turhal kara yolunda meydana gelen ve 21 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği trafik kazasına ait yeni görüntüler çıktı.
Çinli bir firma, Samsun'daki Türkiye'nin en büyük led ve aydınlatma üretim fabrikalarından birine ortak oldu.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde "Çepni nine" olarak tanınan 100 yaşındaki Asiye Eraydın, dinç görünümüyle adeta yıllara meydan okuyor.
Artvin İl Koordinasyon Kurulu, Vali Turan Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Özbekistan'dan Trabzon'a direk uçak seferlerinin 15 Mayıs'ta başlayacağını belirtti.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan ve 78 kişinin yaşamını yitirdiği yangına ilişkin tutuklanan otelin muhasebe müdürü Kadir Özdemir, şirketin genel müdürü Emir Aras'ın itfaiye denetiminde tespit edilen eksikliklerin çok masraflı olduğunu belirterek başvurunun iptal edilmesini istediğini iddia etti.
Grand Kartal Otel'de sprinkler sisteminin bulunmaması büyük bir faciaya yol açmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan yangın söndürme sistemleri uzmanı Nizameddin Tav, bu sistemi otele kurmanın yaklaşık 2 milyon liraya mal olacağını belirterek, "Otelde sprinkler yangın sistemi çalışıyor olsaydı böyle bir acı yaşamamış olurduk" dedi.
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında anne M.S.’nin ‘öldürüp çöpe attım’ dediği, oğlu E.Ç.’nin bulunmasına yönelik yapılan arama çalışmaları sonlandırıldı.
Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Rize Valiliği’nin gazetecilik mesleğine yönelik düzenlemelerini desteklediğini açıklayarak, “Yıllardır mücadele verdiğimiz bir konuda doğru bir adım atıldı. Gerçek gazeteciler ile sahte gazetecilerin ayrılması gerekiyordu” ifadelerini kullandı.
Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde PTT Kargo'ya ait araç, iddiaya göre frenlerinin tutmaması nedeniyle yokuş aşağı giderken şarampole uçtu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yer alan Kardüz Yaylası'nda kar yağışıyla oluşan kış manzaraları havadan görüntülendi.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, İstiklal Savaşı'nın ilk deniz şehidi Recep Kahya ile Milli Mücadele yıllarında üstün yararlılık gösteren Alemdar Gemisi'nin Ereğli'ye intikalinin 104. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Samsun'un Havza ilçesinde canlı hayvan pazarının tedbiren süresiz olarak kapatıldığı bildirildi.
Rize'de Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğiyle İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 90kişi istihdam edilecek.
