Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'nde Azman yeniden başkan oldu
04.02.2023 - 17:04Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçildi.
- 0
- 0
- 680
Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçildi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, özel bireyler için yaptığı çalışmalarla gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Emekli Resim Öğretmeni Ali Şentürk ve öğrencileri tarafından yapılan ve Guinnes Rekorlar kitabına adını altın harflerle yazdıran ‘Rekor Ebru’ adlı çalışma, başkentte ilk defa görücüye çıkıyor.
Giresun’un Görele ilçesinde başlatılan doğal gaz çalışmaları sonucu ilk gaz yakma töreni düzenlendi.
Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesi 74 metreye ulaştı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından korunan alanlara ziyarette 2022 yılında rekor kırıldı.
Avrupa'nın pek çok ülkesinde olduğu gibi İspanya'da da ciddi boyutlara ulaşan ilaç tedarik sorunu son bir yılda yüzde 150 artış gösterdi.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), kamuoyunda "istenmeyen arama" olarak nitelendirilen, elektronik haberleşme hizmetlerine ilişkin usulsüz pazarlama ve satış aramaları yapan şirketlere, 51,5 milyon lira idari para cezası uyguladı.
Rize Valiliği tarafından düzenlenen 'Çay ve İnsan' konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'na katılan eserlerden oluşan sergi açıldı.
Rize'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları, ülke genelinde yapılan eyleme katıldı. Çalışanlar özlük hakları için iş bırakma ve yavaşlatma kararı aldı.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde park halindeki otomobilde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.
Türk müziğinin unutulmaz bestecisi merhum Hafız Sadettin Kaynak, vefatının 62. yıl dönümünde Rize'de düzenlenen törenle anıldı.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde ikamet eden 57 yaşındaki Nizamettin Onmuş, evinin alt katında babasından kalan iş yerinde eski eşyaları sergiliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığının hayata geçirdiği "TarımCebimde" mobil uygulamasını ilk 1 ayda 100 bini aşkın kullanıcı, mobil cihazlara indirerek kullanmaya başladı.
Çalışma Ekonomisi Uzmanı Prof. Dr. Cem Kılıç, EYT düzenlemesine ilişkin, "8 Eylül 1999’da gelen yasayla belirtilen prim günlerinin tamamlanması gerekecek. EYT’liler için ayrı bir maaş hesabı, normal emekliler için ayrı bir maaş hesabı diye bir şey yok" dedi.
Bakan Kurum, "Türkiye Yüzyılı, sıfır atığın yüzyılı olacak, sürdürülebilirliğin yüzyılı olacak, 2053 net sıfır emisyon hedeflerimiz doğrultusunda, her alanda koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda büyüyeceğiz." dedi.
Rize'de palamut bolluğunun ardından kendini gösteren hamsi tezgahta 25 TL'den alıcı buldu.
Rize'de vatandaşlar, evlerinin önüne gelen tilkiyi etle besledi.
Anadolu rock ve pop müziğin önemli isimlerinden, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Mehmet Barış Manço, vefatının 24. yılında yad ediliyor.
