Rize Emniyet Müdürü Gökduman: İlimizde Suç İşleme Oranı Düşük
09.01.2023 - 12:59RİZE Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Ülke gündemini işgal eden suç türlerine baktığımızda ilimizde yüksek oranda bir suç işleme oranı yok.” dedi.
- 0
- 0
- 1102
RİZE Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Ülke gündemini işgal eden suç türlerine baktığımızda ilimizde yüksek oranda bir suç işleme oranı yok.” dedi.
Rize'de bir binada çıkan yangında, dumandan etkilenen 3 kişi tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı.
KARABÜK’te, kamyonetin önce otomobile ardından da minibüse çarpması sonucu 1 kişi hafif yaralandı.
Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kanun kapsamında hasta, sakat ve aşırı saldırgan sahipsiz hayvanların sokaktan alınabildiği belirtildi.
Rize'de olta balıkçılığını geliştirmek adına yemleme çalışması yapıldı.
Kış aylarının gelmesiyle beraber artan grip salgınına çare arayan Rizeliler çözümü aktarlarda ve bal satış reyonlarında arıyor.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, önümüzdeki seçimde partilerinin Rize'de birinci parti olacağına inandığını belirtti.
BOLU'da Kartalkaya kayak merkezinde jandarmanın yaptığı tatbikatta telesiyejde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı.
BOLU'da, Göksu Tabiat Parkı'nda bulunan göl dondu. Bazı tatilciler, donan göl yüzeyinin üzerine çıkıp fotoğraf çektirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her ay birbirinden önemli temalarla yayınlanan Diyanet dergileri, Rize'de ilgiyle okunuyor.
Rize şehir merkezinde deniz dolgusu üzerine inşa edilen ve korozyon nedeniyle riskli duruma geldiği tespit edilip yıkılan 25 bin metrekare alandaki binaların yerine yenileri yapılırken, söz konusu alanın yakınında bulunan Sahil Camii'nin de aynı tehdit nedeniyle hazırlanan yapı risk raporu "Olumsuz fakat güçlendirilebilir" şeklinde çıktı.
Rize'de Vali Kemal Çeber başkanlığında, Vali Yardımcıları ve şehirde görev yapan kurum müdürlerinin katılımıyla 2023 yılının ilk 'Haftaya Başlangıç' toplantısı gerçekleştirildi.
Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı tamamlanan Millet bahçesi vatandaşların hizmetine açılacak.
MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil'in annesi Perihan Özil'in cenazesine katıldı.
ORDU'nun Ulubey ilçesine kurulan Karadeniz'in ilk ve tek Biyoinovasyon Merkezi'nde bölgede asırlardır yetişen kırmızı mısır, kabak ve fasulye gibi tohumlar düşük maliyetlerle çoğaltılıyor.
TOKAT'ta 17 Aralık'tan beri kayıp olan Arife Gökçe (64) için Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi, gölette arama yaptı.
SAMSUN'da 1400 gram ve prematüre olarak doğan ve 4 ay önce Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan 10 aylık Osman Buğra'nın ailesi çocuklarının gen tedavisi masrafları için valilik onaylı kampanya başlattı.
Dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda 71 bin metrekare alanda yapılan bin 650 araçlık kapasitesi olan otopark, yaylanın girişindeki dağ yamacında inşa ediliyor.
TOKAT'ın Turhal İlçesi Belediye Başkanı İlker Bekler 2022 yılında, ilçede Türk vatandaşı ve yabancı uyruklu olmak üzere 535 çiftin nikâh akdini gerçekleştirildiğini söyedi.
ARTVİN’in Sarp Sınır Kapısı’nda yılın son günlerinde üst segment akıllı telefon almak için Gürcistan’a akın edenler yoğunluğa neden oluyor.
