ASL İnşaat Tüm İmkanlarını Deprem Bölgesine Seferber Etti

ASL İnşaat Tüm İmkanlarını Deprem Bölgesine Seferber Etti

  • 2
  • 0

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından bölgeye yardım seferberliği başlatılmıştı. Rizeli Hayırsever İş İnsanı Abdulkadir Kart’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ASL İnşaat’ta depremin ilk gününden itibaren bütün imkanlarını deprem bölgesi için seferber etti.

ASL İnşaat’tan deprem bölgesine yapılan yardımlarla ilgili yapılan açıklamada, “Depremden etkilenen bölgelerdeki arama kurtarma çalışmalarına ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla AFAD, valilikler ve kaymakamlıklarla işbirliği içerisinde deprem bölgelerine ayni ve nakdi yardımlar yanında 800 kişilik bir çadır kent kurduk.'' denildi.

Şirketten konu hakkında şu ifadelere de yer verildi:
“Şirket olarak, yaşadığımız bu büyük felaketin acısını derinden hissediyoruz. Depremin ilk gününden itibaren bölgede oluşan ihtiyaçların karşılanmasında aktif olarak rol alıyoruz. Depremzede vatandaşlarımızın sağlık, giyecek ve gıda ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunabilmek için AFAD ve Kızılay aracılığı ile ayni ve maddi yardımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Barınma sorununa çözüm üretmek için içerisinde mescit, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıları içeren 800 kişi kapasiteli çadır kentimizi kurarak bölgedeki barınma ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması için faaliyete açtık. Bölgede yoğun uğraşlar veren tüm kurum ve ekiplerin yönlendirmeleriyle gelecekteki ihtiyaçların da karşılanmasına yönelik tüm desteklerimiz devam edeceğiz. Bu zor günleri tüm kurumlarımız ve vatandaşlarımızla dayanışma içinde atlatacağımıza, yaralarımıza hep birlikte saracağımıza dair güçlü inancımızı koruyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin yaralarının sarılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.''

 

 

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor, son iç saha maçına çıkıyor

Çaykur Rizespor, son iç saha maçına çıkıyor

  • 0
  • 0
Rize’deki muhtarlara hijyen eğitimi verildi

Rize’deki muhtarlara hijyen eğitimi verildi

  • 0
  • 1

Rize 1470'te kim tarafından fethedilmiştir?