Kardemir'de Korkutan Patlama
18.02.2025 - 21:38Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ'de (KARDEMİR) meydana gelen curuf patlaması paniğe neden oldu.
- 0
- 0
- 2350
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ'de (KARDEMİR) meydana gelen curuf patlaması paniğe neden oldu.
Arnavutköy'de ağaçlık alanda vatandaşlar tarafından bulunan erkek cesedi, polisin incelemesinin ardından morga kaldırıldı.
Ordu'nun Ünye, Fatsa ve Gülyalı ilçesinde sahile vuran 7 varil tedirgin etti. Varillerden birinde kimyasal madde olduğu ve imha edileceği öğrenilirken, 2 noktadan alınan 6 varilin ise temiz olduğu belirtildi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesince il genelinde etkili olması beklenen kar öncesi 18 ilçede hazırlıklar tamamlandı.
Çanakkale'de kalp krizi sonucu vefat eden polis memuru Samet Bayraktar'ın cenazesi, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.
Samsun’da 3’üncü hat dolmuş durağında görevli 60 yaşındaki Cahit Akbulut, kitaplara olan tutkusu ve öğrenme azmiyle dikkat çekiyor.
Düzce'de galericilik yapan Ekrem Yavuz (45), hesabına yanlış havale edilen 16 bin TL'nin sahibini banka aracılığıyla bularak teslim etti. Parayı uyku sersemliği nedeniyle yanlışlıkla gönderdiğini belirten Sadık Korkmaz, Yavuz'a teşekkür etti.
Türkiye'de gayrimenkul satışları geçen ay yıllık bazda yüzde 20,2 artarak 238 bin 938'e yükselirken, bu rakam tüm zamanların en yüksek ocak verisi olarak kayıtlara geçti.
Rize'nin Merkez ilçesine bağlı Dörtyol Köyü'nde bulunan Dörtyol Şehit Halil Sadıkoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nda, hayırsever iş insanlarının desteğiyle yapılan spor salonu ve beceri atölyesi açılışı gerçekleştirildi.
Ordu'da balıkçı tezgahlarında hamsinin kilogramı 120 ila 200 liradan alıcı buluyor.
Bitlis Belediyesi tarafından 4’ncüsü düzenlenen kar festivali ve meşaleli kayak gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.
Kar fırtınası nedeniyle Polonya'ya acil iniş yapan Rus yolcu uçağındaki 236 yolcu, 13 saatten fazla süre uçakta bekletildi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde Samsun Gürcü Kültür Derneği açıldı.
Rize Millet Bahçesi, yaz aylarının başında tamamlanarak hizmete açılıyor!
Yozgat’ta minarenin şerefesinde dolaşan tilki görenleri hayrete düşürdü.
Ordu'da bu yıl 20’ncisi düzenlenen 'Çambaşı Kar Festivali' renkli görüntülere sahne oldu. Karda güreş, horon ve kızak yarışlarıyla vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Ümraniye'de düzenlenen 10. Hamsi ve Kültür Festivali'nde 10 ton hamsi ekmek arasında vatandaşlara ikram edildi.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bu yıl 17'ncisi organize edilen "Çamlıhemşin Kardan Adam Kış Festivali" tamamlandı.
Rize’de 20-25 Şubat tarihleri arasında hava sıcaklıkları eksi derecelere düşecek ve bölgede yoğun kar yağışı etkili olacak.
Günlerce ve haftalarca süren öksürükten muzdarip olan vatandaşlar soluğu aktarlarda alıyor.
