Rize'de 'seyyar sandık' başvuruları yarın başlıyor
03.01.2024 - 17:4931 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak engelli ve yatağa bağlı hasta seçmenler için hayata geçirilen 'seyyar sandık' başvuruları yarın başlıyor.
- 0
- 0
- 2208
31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak engelli ve yatağa bağlı hasta seçmenler için hayata geçirilen 'seyyar sandık' başvuruları yarın başlıyor.
Rize'nin İkizdere ilçesinde her yıl düzenlenen Petranboard Kayak Şenliği'nin 15'ncisi bu yıl 25 Şubat tarihinde yapılacak.
Rize'de artan grip vakalarıyla birlikte çocuk acil servislerinde yoğunluk yaşanırken, İl Sağlık Müdürlüğü 5 hekimin 24 saat esaslı olarak hastalara hizmet verdiğini belirtti.
Rize'nin Derepazarı ilçesinde yetişen ve ismini yetiştiği ilçeden alan Derepazarı mandalinasında bu yıl hasadın verimli geçtiği ancak mandalina satışlarının düştüğü belirtildi.
AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu Ardeşen’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 yılı ihracatımız geçen yıla göre yüzde 0,6 oranında artışla 255 milyar 809 milyon dolara ulaşarak, Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırmıştır" dedi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Rize-Artvin Havalimanı'nda istihdam edilecek hava trafik kontrolörü alımı için sınav detayları belli oldu.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Çamlıhemşin ilçesinde incelemelerde bulundu.
Rize Merkeze bağlı Ambarlık köyünde dün gece saatlerinde meydana gelen yangında bir ev küle döndü.
Trabzon'un Düzköy ilçesi Doğankaya mahallesinde bulunan Şahinkaya bölgenin yeni turizm merkezlerinden biri olmaya aday gösteriliyor.
Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
Ordu'da bir kişi, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu.
Filistin’e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı.
BİM’de raftaki etiket ile kasadaki fiyat farkı tepki çekti. Samsun’daki bir mağazada raftaki etikette kestane fiyatı, 138 TL yazmasına rağmen kasada 169 TL çıktı.
Yeni yılın ilk gününde, yurda dönüş yolunda Sarp Sınır Kapısı'ndaki yoğunluk dikkat çekiyor.
İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, yurt dışından getirilen telefonların harç ücreti 31 bin 692 liraya yükseldi.
Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
Rize'de vatandaşlar Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği ve Rize Gençlik Merkezi’nin organizasyonuyla 2024’ün ilk vakit namazında Rize Merkez Sahil Camii’nde bir araya geldi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Başta terör ve terörizmle mücadele olmak üzere, toplumun huzurunu bozan mafya, çete suçları, organize suçlar, zehir tacirleri, kaçak göç hareketlerinde bulunanlar her kim varsa, vatandaşın huzurunu bozan her birisiyle mücadelemiz amansız devam ediyor." dedi.
