Son yılların en sıcak haziranlarından biri yaşandı
09.07.2021 - 18:06Türkiye'de geçen ay, uzun yıllar ortalama sıcaklık 0,5 derece artarken, son 51 yılın en sıcak haziranlarından biri yaşandı.
- 0
- 0
- 1273
Türkiye'de geçen ay, uzun yıllar ortalama sıcaklık 0,5 derece artarken, son 51 yılın en sıcak haziranlarından biri yaşandı.
GÜMÜŞHANE’nin Taşköprü Yaylası'nda define kazısı sonucu yok olan ve eylem planı kapsamında eski haline döndürülmeye çalışılan, Buzul Çağı’ndan kalma 12 bin yıllık Dipsiz Göl, berraklığına kavuşamadı. Çamurlu haliyle göl, eski dokusundan uzak görünüme büründü.
Hükümet, kamu işçilerine yılın ilk 6 ayı için yüzde 9, ikinci 6 ay için yüzde 5 artı enflasyon farkı ile brüt 3577-3750 TL arası ücret alanlara 100 lira, brüt 3750-4000 TL arası ücretlilere 60 TL seyyanen zam teklif etti.
Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Güneş, EURO 2020'de hayal kırıklığı yaşadıklarını ancak yıkılmayacaklarını ve Dünya Kupası'na katılacaklarına emin olduklarını söyledi.
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, çok ses getirecek transferler yapacaklarını belirterek, “Gündemimizde çok fazla oyuncu var. Bunları çok titiz bir şekilde her yönüyle inceliyoruz. Oyuncuların bir kısmında sona yaklaştık” dedi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) binasının altında kalan dükkanların yeniden düzenleneceği ve yeni iş yerleri yapılacağını söyledi.
Bilecik, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve Çankırı'nın batı ilçelerinde bugün yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 3 Temmuz'da İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan "Çiftlik Bank" davası sanığı Mehmet Aydın, tutuklandı.
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Çin'in Dalian Pro takımında forma giyen 31 yaşındaki forvet Salomon Rondon ve son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Volkan Şen'i kadrosuna kattı. İki transferin de kısa süre içinde açıklanacağı belirtildi. Üç büyükler, 31 yaşındaki Rondon'u son yıllarda çok ısrarlı şekilde istemişti ama oyuncuyu kapan Rizespor oldu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bu zor süreci güzele çevirmek için çalışıyoruz. Merak etmeyin, ben gençlerle çok şeyler başardım, bu gençlerle de başaracağız" dedi.
Rize'de ilk kez bir muhtarlık valilik onayıyla kendi logosunu tescilledi.
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR - UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Rize’nin merkeze bağlı Köprülü Köyü'nde yaşayanlar 2012 yılında kurdukları dernekle diğer köylere örnek oluyorlar. Köyde satılan yaş çayın yüzde 1'i derneğe bağışlanırken, toplanan bu parayla köyün ortak işleri yapılıyor.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde uzaktan çalışmaya geçen iş dünyasında, Türkiye'de normalleşme kararının uygulanmaya başlayacağı 1 Temmuz sonrası da uzaktan ya da hibrit çalışma modelinin (yarı ev, yarı ofisten çalışma sistemi) devam etmesi kararı öne çıkıyor.
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, birinci sürgün döneminde 314 bin 500 ton yaş çay aldıklarını, üreticilere 1 milyon 206 bin 155 lira ödeme yapacaklarını bildirdi.
Rize'de bu yıl hayata geçmesi hedeflenen 'Çay Çarşısı Projesi’nin yüzde 85’i tamamlandı.
GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YATIRIM VE İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ
AÇÜ MUHTELİF ALTYAPI ONARIMLARI VE SEYİTLER YERLEŞKESİ SINIR DUVARI YAPIM İŞİ - YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir’den 1 yıllığına kiraladığı sol bek Cemali Sertel ile sözleşme imzaladı.
CAMİLERDE KULLANILMAK ÜZERE DEKORATİF TASARIMLI SUNDURMA
