İl Sağlık Müdürü Tepe, aile hekimleri için öncelik çağrısı yaptı
27.11.2024 - 17:56Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, vatandaşlara öncelikli sağlık hizmetlerini aile hekimlerinden almaları yönünde çağrıda bulundu.
- 0
- 0
- 3208
Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, vatandaşlara öncelikli sağlık hizmetlerini aile hekimlerinden almaları yönünde çağrıda bulundu.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), milli ve manevi değerlere aykırı hareket eden, şiddeti toplumda kanıksatıcı hale getiren ve kuralları ihlal eden yayıncılara yaptırım uyguladı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Özel hastaneler mevzuatını tamamen yeniliyoruz. Özel hastanelerde mevzuat açısından bazı değişikliklere ihtiyaç olduğunu görüyoruz” dedi.
Erzincan’ın Kemah ilçesinde karlı yolları aşan sağlık ekipleri 94 yaşındaki yatalak kadın hastanın imdadına yetişti.
Samsun'da lise öğrencileri, Model Birleşmiş Milletler (MUN) etkinliğinde yaklaşık 125 ülkenin temsilcilerini canlandırarak sorunlara çözümler aradı.
Trabzon'da Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
Samsun'un Ladik ilçesinde vatandaşların hibe ettiği ambarlarla kurulan Ambarköy Açık Hava Müzesi, kar yağışının ardından beyaza büründü.
Son günlerde piyasada dolaşan sahte dolarlar nedeniyle Rize’de vatandaşların mağduriyet yaşamaması için döviz büroları önemli bir uyarıda bulundu.
Marketlerde, pazarlarda ve internette “doğal bal” etiketiyle satılan bazı balların sahte olduğu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tespit edilmişti.
Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi'nde 350 koyun, yoğun kar yağışı ve çığın etkisiyle uçurumdan düştü. 150 koyun sağ olarak kurtarılırken, 60 koyunun telef olduğu belirlendi. Diğer koyunları arama çalışmaları devam ediyor.
Uzm. Dr. Müge Yetener, el kavrama gücünün kas fonksiyonunu ve genel fiziksel kapasiteyi değerlendirmede temel bir ölçüt görevi gördüğünü söyledi.
Edirne'de, 2. Mahmut döneminde yaptırılan Mahmudiye (Piyade) Kışlası kültür merkezi haline getirilecek.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine düzenlenen "Kuyu-46" operasyonlarında 166 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Van'da okulların ısınması için dağıtılması gereken kömürleri üçüncü şahıslara satanlara yönelik düzenlenen operasyonda 12 ton 500 kilo kömür ele geçirilirken, 17 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.
Rize için kuvvetli kar uyarısında bulunuldu.
Antalya'da kamu görevlisi Cemil K., Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil'i örnek gösterip “Karabiber gibi yanarsın” diyerek kendisinden 82 bin TL isteyen dolandırıcıların elinden dikkati sayesinde kurtuldu. Gündeme uygun olarak hareket eden dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyaran Cemil K., "Böyle bir telefon aldıklarında yapacakları ilk iş UYAP ve e-Devlet'ten kontrollerini sağlamak olmalı" dedi.
Orta Karadeniz bölgesinde olumsuz hava şartları nedeniyle oluşan elektrik kesintilerinin ekiplerin müdahalesi sonucu giderildiği bildirildi.
Zonguldak'ta bir alışveriş merkezinin üçüncü katından boşluğa atlayan adam ağır yaralandı.
Sakarya'nın Erenler ilçesinde dolmuştan indikten sonra araçların arasından yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki kadın, tırın altında kalarak ağır yaralandı. Meydana gelen kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor-Kayserispor maçının biletleri satışa çıktı.
