Çorum'da bıçaklı 'borç' kavgası 1 ölü, 2 yaralı
01.10.2022 - 17:38ÇORUM'da, borç meselesinden parkta çıkan bıçaklı kavgada Harun Keskin (21) hayatını kaybederken, ağabeyi Erdinç Keskin (27) ile Hüseyin S. (25) yaralandı.
- 0
- 0
- 644
ÇORUM'da, borç meselesinden parkta çıkan bıçaklı kavgada Harun Keskin (21) hayatını kaybederken, ağabeyi Erdinç Keskin (27) ile Hüseyin S. (25) yaralandı.
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde, sokakta yürürken seken kurşunla vurulan Onur Mert (32), sol gözünü kaybetti. Kaçan şüpheli Gökhan K. ise polis ekiplerince silahıyla yakalandı.
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde G.K., tabancayla vurduğu Uğur Çakır'ı yaralarken, seken kurşunlardan biri de yüzüne isabet eden Onur Mert'i yaraladı.
BOLU'da, D-100 karayolunda cip ile çarpışan polis aracındaki 2 polis memuru yaralandı.
RİZE’de sürücüsün kontorülünden çıkıp takla atan otomobil, karşı şeride geçerek kaldırımda yürüyen yayaya çarptı.
ÇORUM’da, 4 ay önce düğünde başına yorgun mermi isabet eden Berke Düzgün'ün (6) yaralanması olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada; düğün alanından toplanan 5 bin 482 boş kovanın kriminal incelenmesi tamamlandı.
ARTVİN'de, kamyonun yakıt deposuna kaynak yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
ÇORUM'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Kenan Çalış'ın (45) dili boğazına kaçtı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Gülcan Yavuz'un (35) müdahalesiyle hayatta kalan Çalış, "Gözümü hastanede açtım.
BOLU'nun Gerede ilçesinde, bir jelatin fabrikasında arıtma odasındaki vanayı kontrol için gittikleri sırada 4 işçinin gazdan etkilendiği, 3'ünün yaşamını yitirdiği olayda, hastanede tedavisi devam eden Enes Kayış hayati tehlikeyi atlattı.
BARTIN’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Musa Akçora ile yengesi Fatma Akçora, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
SAMSUN'da, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tarık Erol (51), 17 yaşındaki B.R.D.'nin silahlı saldırısında bacaklarından yaralandı.
ÇORUM'un Osmancık ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Kenan Çalış’ın (45) dili boğazına kaçtı.
Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi (HRÜ) akademisyenlerince yapılan çalışmada, kara akrep zehrinin memedeki kanserli hücreyi yok olması için tetiklediği, normal hücrelere ise zarar vermediği tespit edildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerimizin her biri vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra kendi ekolünün sahibi, uluslararası tanınırlığı olan birer eğitim ve sağlık araştırmaları üssü olacak." dedi.
BOLU merkeze bağlı Kındıra köyünde, yaylada hayvancılıkla uğraşan anne ve oğlu zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.
Dünya genelinde her yıl yaklaşık 60 bin kişi kuduz nedeniyle hayatını kaybederken, Türkiye'de de Sağlık Bakanlığına yılda yaklaşık 250 bin kuduz şüphelisi başvuru yapıyor.
Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve yarın hizmete girecek olan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak.
TRABZON'un Akçaabat ilçesinde yaylada ağaçtan düşen Adem Sak (68), yaralandı. Durumu ağır olan Sak, ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize’de uzun yıllar hizmet veren Eğitim ve Araştırma Hastanesinin artık mevcut talebe hizmet verecek durumda olmadığını belirterek acil başta olmak üzere bazı servislerin yenileneceğini söyledi.
Gen yapısının, hastalıkların seyri konusunda önemli bilgiler verdiğinden yola çıkan her biri alanında uzman 5 dernek, bir araya gelerek Türkiye'de ilk kez yumurtalık ve prostat kanserini kapsayan "Genetik Tanı Uzlaşı Raporu"nu hazırladı.
