Rize'de 4 kişi yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
26.09.2023 - 16:45Rize'de otomobilin elektrik direğine çarpması ve kazanın ardından direğin devrilmesi sonucu yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı. Görüntüleri ortaya çıktı.
- 1
- 0
- 5336
Rize'de otomobilin elektrik direğine çarpması ve kazanın ardından direğin devrilmesi sonucu yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı. Görüntüleri ortaya çıktı.
Rize'de otomobilin elektrik direğine çarpması ve kazanın ardından direğin devrilmesi sonucu yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı.
İspanya'da yaz mevsiminin sona ermesiyle Kovid-19 vakalarında patlama yaşandı.
Yeni bir araştırma, hastaneye kaldırıldıktan sonra uzun süreli Kovid geçiren kişilerin ana organlarında hasar görülme olasılığının daha yüksek olduğunu ortaya koydu.
Giresun'un Alucra ilçesinde, Osmanlı-Rus savaşında 2. Kafkas Kolordusuna bağlı askerlerin şehit olduğu Alucra dağlarına vefa yürüyüşü düzenleyen gruba ayı saldırdı. Ayının saldırdığı gruptaki 1 kişi yaralandı.
Çorum'da anne ile kızı arasında çıkan kavgada anne bıçakla, kızı ise darp sonucu yaralandı.
Beyaz çay, çay dünyasının nadir bir hazinesi olarak kabul edilir ve pek çok kişi tarafından henüz keşfedilmemiş birçok fayda sunar.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kuveyt’ten Trabzon’a gelen turizm firmalarının temsilcileri ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu, geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul'da toprağa verilecek olan Mutlu'nun cenazesine Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.
Kocaeli Şehir Hastanesinde görme kaybı şikayeti üzerine yapılan tetkiklerde beyninde 6,5 santimlik tümör tespit edilen Selma Özmüş, geçirdiği ameliyat sayesinde hayat kalitesini düşüren hastalıktan kurtuldu.
Rize Devlet Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından üç ayrı branşta doktor ataması yapıldı.
Trabzon'da Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Aydın Kant, solunum yolu hastalığı bulunanlara halo terapi (tuz terapi) özelliğine sahip mağaralardan faydalanmalarını önerdi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Nöroloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vildan Altunayoğlu Çakmak, bazı çalışmaların düzenli olarak egzersiz yapan kişilerde Alzheimer hastalığının daha hafif seyrettiğini gösterdiğini söyledi.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, yaylada çayır biçen kişi, yorgun mermi ile yaralandı.
Artvin'de vefat eden Kore gazisi Ahmet Sezgin'in cenazesi toprağa verildi.
Trabzon'da septik şoka girdiği tespit edilen hasta, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yapılan müdahaleyle yaşama tutundu.
Dünya genelindeki 55 milyondan fazla Alzheimer hastasına her 3,2 saniyede yeni bir kişi ekleniyor.
Artvin’in Arhavi ilçesinde sahibini ısıran köpeğin kuduz olduğu belirlendi. Yolgeçen, Kavak ve Ulaş köylerinde 6 ay süreyle hayvan hareketliğine kısıtlama geldi.
Kanserle mücadelenin sembollerinden birine dönüşen Neslican Tay, 4. ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kanserle 3 kez mücadele edip kazanan bir çok insana ilham kaynağı olan ‘Demir Kadın’ lakaplı Rizeli Neslican Tay 20 Eylül 2019’da hayatını kaybetti.
Artvin’in Arhavi ilçesinde sahibini ısıran köpeğin kuduz olduğu belirlendi. Yolgeçen, Kavak ve Ulaş köylerinde 6 ay süreyle hayvan hareketliğine kısıtlama geldi.
