Trabzon'da Çam kese tırtılı hastanelik etti!
20.12.2023 - 11:21Trabzon'da piknik için gittiği alanda çam kese tırtılının boynunu ısırdığı kadın, yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.
- 0
- 0
- 3726
Trabzon'da piknik için gittiği alanda çam kese tırtılının boynunu ısırdığı kadın, yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.
Rize’nin Pazar ilçesinde hasta olan köpek belediye tarafından tedavisi yapılması için İstanbul’a gönderildi.
Rize'de sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan 70 yaşındaki kadın yaralandı.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halil Kaya, son günlerde artan mantar zehirlenmelerine karşı uyarılarda bulundu
Görme kaybı yaşayan Gürcistan uyruklu hasta, Trabzon'da geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuştu.
Dokuz Eylül Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztura, "gece terörü" olarak bilinen "parasomnia" hastalığının çocukluk çağında yaygın görüldüğünü belirterek, "Uykuda ortaya çıkan anormal davranış bu gruba giriyor." dedi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında karşılaşacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.
Sağlık Bakanı Koca, "Çocukluk çağı bağışıklama programındaki kuduz, Hepatit A ve suçiçeği gibi üç aşıyı teknoloji transferi ile Türkiye'de üreteceğiz. 2028'de tüm aşılar yüzde 100 Türkiye'de üretiliyor olacak." dedi.
Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musab Hacıömer Elmas'ın (25) cenazesi Malatya'da toprağa verildi.
Çocuk Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Semih Ayta, "Çocuk nüfusun en az yüzde 10 -14'ü arasında çocukluk çağı migreni var." dedi.
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Rizeli Yaşar Okuyan, iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alınıp entübe edildi.
Rize'de Uzman Klinik Psikolog Ayça Pilatin'in kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde kamyonetle çarpışması sonucu yaralanan motosikletin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 3 günlük aranın ardından 17. haftada oynayacağı Siltaş Yapı Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı.
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda saldırıya uğrayan Halil Umut Meler, "Hayatın her alanında şiddetin ve şiddete olan inancın son bulmasını temenni ediyorum." dedi.
Çaykur Rizespor Kulübü, üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden altyapı oyuncusu Yiğit Demirel için Mevlid-i Şerif programı düzenleneceğini açıkladı.
TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.
Bel fıtığından geçtiğimiz hafta başarılı bir ameliyat geçiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugün hastaneden taburcu edildi. Başkan Zorluoğlu kendisini uğurlayan sağlık çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Niğde’de bulunan gazoz fabrikasında, içinde kimyasal madde bulunan kazana düşen iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi tedavi altında.
Süper Lig'de önceki akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından sahada, sarı lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca ve bazı kişilerin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
