BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
02.09.2024 - 00:01
- 0
- 0
- 1489
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergide adaleti güçlendirmek için adımlar atmaya devam ettiklerini, her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.
Bu yıl okul öncesi (anasınıfı) ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ilk zil "uyum" eğitimi için yarın çalacak.
"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamındaki yeni müfredat doğrultusunda hazırlanan "beceri örgüsü temelli" yeni ders kitaplarının yazım süreci tamamlandı.
Çiftçilerin 2025 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül'de başlayacak 31 Aralık'ta sona erecek.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesinde istihdam edilmek üzere 70 sözleşmeli bilişim personeli alınacağını bildirdi.
Rize'de otopark ücretlerine dair yeni düzenlemeler 2024 yılı itibarıyla yürürlüğe girdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesinde istihdam edilmek üzere 70 sözleşmeli bilişim personeli alınacağını bildirdi.
Küçükçekmece'deki metrobüs kazasına ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheliden, metrobüs sürücüsü D.M.Ç. ve denetim amiri Ş.Y'nin de aralarında bulunduğu 5'i tutuklandı.
Bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri için son gün yaklaşırken, iş dünyasının talepleri üzerine "enflasyon muhasebesi"nde küçük işletmelere kolaylık sağlandı.
Enflasyon düzeltmesi kapsamında olup 31 Aralık 2023 tarihli gelir tablosundaki brüt satışlar toplamı 50 milyon liranın altında olan mükelleflerin 2024 hesap döneminin ikinci ve üçüncü geçici vergi dönemleri itibarıyla düzeltme yapmaları gerekmeyecek.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, gençlere kitap okumaları ile ilgili öneride bulundu.
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından bu akşam düzenlenmesi planlanan açık hava sinema etkinliği hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına ilişkin kararını açıkladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı açıklamasında, "Büyük zorluluklar ve imkansızlıklar içinde kazanılan bu şanlı zafer, milletimizin vatanından, bayrağından, dininden, mukaddesatından asla vazgeçmeyeceğinin tüm dünyaya ilanıdır." ifadeleri kullanıldı.
Çaykur Rizespor'un genç sağ beki Emir Bora Çoban, U17 Milli Takımımızın Azerbaycan ile oynayacağı hazırlık maçları için aday kadroya davet edildi.
Çiftçilerin 2025 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül'de başlayacak 31 Aralık'ta sona erecek.
