Sümela Manastırı beyaza büründü
14.12.2024 - 20:09Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nda kar yağışının ardından güzel görüntüler oluştu.
- 0
- 0
- 1074
Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nda kar yağışının ardından güzel görüntüler oluştu.
Kars'ın Susuz ilçesinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde minibüsün dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sorunların çözülebilmesi için öncelikle doğru tespit edilmesi, doğru bir yol haritasının tanzim edilmesi ve çözüme yönelik eylem planlarının düşünceden eyleme dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bundan sonraki süreçte ciddi bir sıkıntı yaşanmadığı takdirde 2026'nın sonunda Kop Tüneli'ni bitireceklerini söyledi.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesindeki (EBYÜ) laboratuvarda yapay zeka destekli otonom testlerle sürücü davranışları analiz ediliyor.
Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri denetimlerde 980 kişinin GBT sorgusunu yaptı, 500 aracı kontrol etti.
İsviçre'de yaşayan gurbetçi, memleketi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde belediye bünyesinde kullanılmak üzere itfaiye aracı bağışladı.
Trabzon, Artvin, Rize, Giresun ve Gümüşhane'de 872 mahalle ve köy yolunda karla mücadeleye devam ediliyor.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Engin Korkmaz, Rize merkezde oto alım-satım işiyle uğraşan galericilerin ortak bir oto galericiler sitesine sahip olmamasının, şehirde ciddi bir trafik ve yaya sorunu oluşturduğunu belirterek, "Satışa sunulan araçların kaldırımlara park edilmek zorunda kalması, yayaların kaldırımları kullanamamasına ve şehir içi düzenin bozulmasına yol açıyor." dedi.
Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı'nda dün akşam fırtına sırasında sallandığı gerekçesiyle boşaltılan 8 katlı iki bloktan oluşan apartmanda, ilgili kurum ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.
Rize'de etkili olan fırtına nedeniyle Rize-Artvin Havalimanı'ndaki bazı uçuş seferleri iptal edildi bazıları da ertelendi.
Eyüpsultan’da, park halindeki yolcu otobüsünde henüz bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otobüs, alev alev yanarken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sinop genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın saat 09.00'a kadar elektrikli scooter, motosiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkışının yasaklandığı bildirildi.
Pegasus, Rize'de etkili olan yoğun fırtına nedeniyle bu akşam yapılması planlanan Rize seferini karşılıklı olarak iptal etti.
Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliği ile yürütülen “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” kapsamında Samsun'da kömür yardımı alan 198 evde doğal gaz dönüşümü tamamlandı. İl genelinde 250 evde daha doğal gaz dönüşümünün yapılması planlanıyor.
İş insanı Mustafa Düger; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde kurduğu Protez Ortez bölümünde ilk uygulama dersini kendisi verdi.
Dünden itibaren Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan yağışlar, Rize’de sağanak ve fırtınaya dönüştü. Fırtına nedeniyle Karadeniz’de dalgaların boyu 3 ila 4 metreye kadar yükseldi. Özellikle sahil kesimlerinde bulunan çeşitli alanlar dalgaların şiddetiyle zarar gördü.
Çaycuma Seka Site Camii'nde Cuma namazı çıkışında cemaat ve öğrenciler için düzenlenen ikramlar, toplumsal dayanışma ve vefa duygusunu pekiştirmeye devam ediyor.
Bolu'da 31 yıl önce öğretmen ve okul müdürünün darp ederek felç bıraktığı İbrahim Akkaş, memleketi Mengen'de son yolculuğuna uğurlandı. Tabut başında gözyaşı döken acılı anne, "Sen eğitim şehidisin. Bütün vatan şehitlerimize selam söyle. Hepsi seni bekliyor" sözleriyle oğluna veda etti. 31 yıl boyunca yaşadıkları zorlukları anlatan aile bireyleri, müdür ve öğretmenin yeniden yargılanmasını istiyor.
