Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107'nci yıl dönümü kutlandı
02.03.2025 - 12:43Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107'nci yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
- 1
- 0
- 3393
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107'nci yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Hatay'da işçi servisinin tıra çarptığı kazada 6 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.
Rize'de merkeze bağlı bazı mahalle ve köylerde 2 Mart Pazar günü planlı elektrik kesintisi yaşanacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Rize Kadın Girişimciler Kurulu, Rize’de çeşitli alanlarda aktif görev yapan kadınlar ile ‘8 Mart Kadınlar Günü’ dolayısıyla yapılan programda bir araya geldi.
İzmir’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonda 275 bin adet sentetik ecza ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.
Edirne’de dededen toruna süregelen gelenek olan davulcuların mesaisi başladı.
5 ilde düzenlenen siber dolandırıcılık operasyonunda 12 şüpheli yakalanırken, 10 zanlı tutuklandı.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde arabasını bir türlü tamir ettiremediğini iddia eden bir kadın, boş bir arazide aracını benzin dökerek yaktı.
Erzurum'da yalnız yaşayan şahıs evinde ölü bulundu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Demir, Karadeniz Bölgesi'ne son 8-10 yılın en yoğun kar yağışının düştüğü belirterek, "Bu kar yağışı özellikle Karadeniz Bölgesi'ni biraz rahatlattı. Bu kar yağışı tabi Türkiye genelinde her yerde yağan bir kar yağışı olmadı. Diğer bölgelerde şiddetli kuraklık riski devam ediyor" dedi.
Bursa merkezli 4 ilde sahte alkolü "Yüzey Temizleyici" etiketiyle kamufle eden çeteye yönelik yapılan Çengel-17 operasyonunda 28 kişi yakalandı. 98 Bin 600 litre etil alkol ele geçirildi. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma operasyonu ile yüzlerce kişinin sahte içkiden ölümünün önüne geçildi.
Trabzon'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltındaki 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
Bursa’da 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın sonrası mahsur kalan ikisi çocuk, 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
2023 sonu itibarıyla 10 yıldır işlem yapılmayan 1 milyon 672 bin 473 hesapta unutulan 507 milyon lira Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) aktarıldı.
Denizli'de evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen'in bulunması için kamu kuruluşları ve gönüllerinin katılımıyla başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. En son tren rayları üzerinde görülen kayıp Nazlı’nın evinden uzaklaştığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürlüğünde görevli uzmanlar, delilden suç ve suçluya ulaşmak amacıyla, olay yerlerini usulüne uygun olarak inceleyerek, elde edilen bulguların bilimsel ve uluslararası geçerliliği bulunan yöntemlerle analizlerini yaparak suçların aydınlatılmasına katkı sunuyor.
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi 54 yaşındaki Gonca Şimşek, üniversite okuma hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 50 yaşındaki kadının bağışlanan organları, 3 kişiye nakledilecek.
2023 sonu itibarıyla 10 yıldır işlem yapılmayan 1 milyon 672 bin 473 hesapta unutulan 507 milyon lira Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) aktarıldı.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda kontrol görevlilerince rutin olarak devam eden denetimlere ek olarak ramazan ayında da denetimlerin yoğun bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.
