Devrilen motosikletin sürücüsü Emirhan öldü, arkadaşı yaralandı
21.04.2025 - 10:07Çorum'un İskilip ilçesinde devrilen motosikletin sürücüsü Emirhan İpek (21) hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı Sefa Akkuş (18) ise yaralandı.
- 0
- 0
- 1161
Çorum'un İskilip ilçesinde devrilen motosikletin sürücüsü Emirhan İpek (21) hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı Sefa Akkuş (18) ise yaralandı.
Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde uçuruma yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü MAHALLE Muhtarı Mustafa Diner ile yanındaki akrabası Mehmet Diner hayatını kaybetti.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde kestiği ağacın altında kalan Pazar ilçesine bağlı Derebaşı Köyü Muhtarı Yalçın Kuloğlu (51), hayatını kaybetti.
İzmir'in Foça ilçesinde eski milletvekili Ahmet Fehmi Işıklar'ın oğlu, annesini silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde devrilen tomruk yüklü kamyondaki 2 kişi yaralandı.
Samsun’un Atakum ilçesinde Eren A. (21) oturduğu pastanede kız arkadaşına baktığını öne sürdüğü Ö.A.’yı (25) bıçakla yaraladı. Adliyeye sevk edilen Eren A. tutuklandı.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çon, “Tavuk eti, mikroorganizmaların üremesi için ideal koşulları sunan bir besindir. Bu nedenle pişirme, temas ve saklama süreçlerinde yapılan küçük hatalar, büyük sağlık sorunları yaşatabilir” dedi.
Samsun’un Canik ilçesinde 6 yıl 3 ay hapisle aranan FETÖ/PDY hükümlüsü, yakalandı.
Samsun’un Atakum ilçesinde yoldan çıkıp elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, 18 Nisan 2025 tarihinde Çayeli ilçesi Yenipazar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği operasyonla uyuşturucu ticareti ve düzensiz göçle mücadelede önemli bir başarıya daha imza attı.
Sancaktepe'de park halindeki araç içerisinde bir kişi ölü bulundu.
Isparta’da sosyal medyada karşılaştığı sahte Togg çekilişi reklamına kanan vatandaşın banka hesabı boşaltıldı.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde boğanın yaraladığı kişi tedavi altına alındı.
Bolu'da, kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak yanmaya başladı. Yangın, itfaiye tarafından büyümeden söndürülürken, araçta bulunan Gülname K. yaralandı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde, ilkel teleferiğin sırma teline dolanarak yüksekten düşen kişi yaşamını yitirdi.
Düzce'de, kuyumculara sahte altın satmak isteyen 3'ü kadın 4 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde, sokaktaki sahipsiz hayvanları toplayan zabıta görevlilerine tepki gösteren bir kadın belediye aracının üzerine çıkıp, durumu protesto etti.
BOLU'da sosyal medya paylaşımları nedeniyle 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan gözaltına alınıp, serbest bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı, savcılık ifadesinde, "CHP'ye kayyım atanabileceği iddialarına ilişkin duyumların fazlasıyla artması sebebiyle mensubu olduğum gazetecilik mesleğinin oluşturduğu şehvet ve heyecan ile suça konu paylaşımı yaptım" dedi.
Ordu'da jandarma tarafından yürütülen çalışmalar sonucu farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 56 hükümlü yakalandı.
Samsun'da ehliyet sınavına kopya düzeneğiyle giren genç ile kendisine dışarıdan destek sağlayan ağabeyleri gözaltına alındı.
