Türkiye'nin en soğuk yeri olarak kayıtlara geçti
11.12.2024 - 11:18Erzurum'un Tekman ilçesi, gece sıfırın altında 17 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yeri olarak kayıtlara geçti.
- 0
- 0
- 1393
Erzurum'un Tekman ilçesi, gece sıfırın altında 17 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yeri olarak kayıtlara geçti.
Elektrikli otomobil ve otonom araç gibi prototiplerini ürettikleri teknolojik ürünlerle TEKNOFEST'in farklı alanlardaki yarışmalarda başarı elde eden Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri çalışmalarını sürdürüyor.
Bursa Yenişehir-İznik yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı ise yaralı olarak kurtuldu.
Yozgat'ta, 2019'da kamudan emekli olduktan oğluna örnek olmak ve ders çalışma alışkanlığı kazandırmak amacıyla girdiği üniversite sınavını kazanan 54 yaşındaki Şerife Kılıç, 3'üncü üniversitesini okuyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, rötar durumunda yolculara tazminat ödeneceğini belirterek, "Değişiklikle uçuşların teknik ve operasyonel nedenlerle 3 saat ve üzerinde gecikmesi durumunda yolculara tazminat hakkı getirildi." dedi.
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde kontrolünü kaybettiği otomobille bahçeye uçan ehliyetsiz sürücü hastanede tedavi altına alındı.
Isparta'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teğmen Ceyhun Kalyoncu'nun naaşı, memleketi Rize'de toprağa verildi.
Artvin’in Arhavi ilçesinde 7 Aralık Cumartesi gecesi meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği heyelanın ardından bölgede toprak kaymalarının devam ettiği belirtildi.
Van Valisi Ozan Balcı, yoğun sis ve gizli buzlanmadan kaynaklı meydana gelen iki ayrı zincirleme trafik kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini ve 4’ü ağır 51 kişinin de yaralandığını söyledi.
Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde bir askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Teğmen Ceyhun Kalyoncu’nun cenazesi yarın İkindi vakti Rize’de toprağa verilecek.
İsrail’in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 44 bin 758’e yükseldi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde apartmanın 3'üncü katından düşen genç ağır yaralandı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde 2 katlı bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Mersin'de iki gün önce karısını tabancayla öldürüp kaçan zanlı, oğlunu da öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.
Artvin’in Arhavi ilçesi Kıyıcık mevkiinde önceki gece yaşanan heyelan sırasında Karadeniz Sahil Yolu’nda toprak altında kalan Giresunlu 4 gencin cansız bedenleri toprak altından çıkartıldı.
Artvin’in Arhavi ilçesi Kıyıcık mevkiinde önceki gece yaşanan heyelan sırasında Karadeniz Sahil Yolu’nda toprak altında kalan Giresunlu 4 gencin içinde bulunduğu aracın yeri havadan dron ile yapılan alan taraması ile tespit edilerek aracın bulunduğu yerden çıkartılması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonrasında kayıp 4 gencin cansız bedenlerine ulaşıldı.
Artvin'in Arhavi ilçesinde heyelan sonucu kapanan Karadeniz Sahil Yolu'nun ikinci şeridinin de ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.
Gece 03.00’ten bu yana kapalı olan Karadeniz Sahil Yolu’nda trafik kontrollü olarak yeniden sağlanmaya başlandı. Öncelikli olarak küçük araçların geçişine izin verilirken, tırların geçişi belirlenen sıraya göre gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu başına mermi isabet eden genç hayatını kaybetti.
- Kırıkkale'de altyapı yenileme çalışmalarında çıkarılan paslı vanalar, su sorunlarının ciddiyetini gözler önüne serdi. Belediye Başkanı Ahmet Önal, eskiyen vanaların modern ve dayanıklı sistemlerle değiştirildiğini belirtti.
