Erzurum yine buz kesti
25.02.2025 - 11:15Erzurum'da soğuk yine etkili olmaya devam ediyor. Karaçoban ilçesinde gece saatlerinde sıcaklık -29.1 dereceye kadar düştü, çeşmeler buz tuttu.
- 0
- 0
- 1298
Erzurum'da soğuk yine etkili olmaya devam ediyor. Karaçoban ilçesinde gece saatlerinde sıcaklık -29.1 dereceye kadar düştü, çeşmeler buz tuttu.
Amasya’da hava sıcaklığı, sıfır derecenin altına düşerken, Su Atan ve Kaleköy şelaleleri buz tuttu.
Artvin’in Kemalpaşa ilçesi ile Sarp Sınır Kapısı arasında yer alan Karadeniz Sahil Yolu'nda tünel çıkışında heyelan oluştu. Ulaşıma kapanan kara yolunda ekipler, çalışma başlattı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası’nda çığ düştü. O anlar, çevredeki işletmenin kamerasına yansıdı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Astronomu Hümeyra Nur İşlek, ramazanın başladığını bildiren hilalin, hicri takvime göre Asya, Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Amerika'da görüleceğini söyledi.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize ve Artvin'de kar nedeniyle aksama yaşanan hava yolu ulaşımı normale döndü.
Rize'nin Güneysu ilçesinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen gençler, 4,5 metre boyunda kardan adam yaptı.
Geçtiğimiz Perşembe gününden bu yana Rize genelinde etkili olan yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu nedenle eğitime ara verilen okulların yarın da tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.
Rize’de aralıklarla etkili olan kar yağışı ile birlikte Sibirya soğuklarının da etkili olduğu Türkiye’nin en düşük 4. hava sıcaklığı ölçüldü. Termometrelerin sıfırın altında 25 dereceyi gösterdiği ilçede hayat durdu.
Rize - Artvin ve Trabzon havalimanlarında yaşanan olumsuz hava koşulları, uçuş trafiğini etkiledi.
Konya'da bir kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü.
Bursa'da 21 yaşındaki genç kız, kaldığı apartmanın 8'inci katından düşerek hayatını kaybetti.
Rize'de gençler, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı öncesinde kartopu oynayarak stres attılar.
Karabük ve Bolu'da kar nedeniyle kapanan köy yollarından 176'sı ulaşıma açıldı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, karla mücadele eden ekiplerin çalışmalarını inceledi.
Trendyol Süper Lig'de iki Karadeniz temsilcisini karşı karşıya getirecek müsabakada ilk 11'ler belli oldu.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde kar nedeniyle kayarak şarampole düşen yolcu otobüsü, ekiplerin yaklaşık 5 saatlik çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ hafta sonu doldu taştı. Zirvede kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşarken kayak tutkunları pistlere akın etti.
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 31 yaşındaki adam, karlar içinde hareketsiz halde bulundu. Yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
