Çocukluk Hayalini Rize Bezi ile Birleştirdi
27.01.2021 - 12:57Rize’de yaşayan Nazmiye Karafazlıoğlu ev hanımlığından sıkılınca stilist olmaya karar verdi ve yaptığı çizimlerle herkesin dikkatini çekmeyi başardı.
- 0
- 0
- 1310
Rize’de yaşayan Nazmiye Karafazlıoğlu ev hanımlığından sıkılınca stilist olmaya karar verdi ve yaptığı çizimlerle herkesin dikkatini çekmeyi başardı.
Ordu'nun Akkuş ve Ünye ilçelerinde çıkan iki ayrı yangında, 400 tavuk ile 9 büyükbaş hayvan telef oldu.
Sarp Sınır Kapısı’ndan geçen yıl 1 milyon 335 bin 160 yolcu ile 670 bin 323 araç giriş-çıkış yaparken, ihracata ise 552 milyon dolarlık liralık katkı sağlandığı belirtildi.
Karadeniz’de hamsi avı yasağının 28 Ocak tarihine kadar uzatılmasının ardından Trabzon’a hamsi İğneada açıklarında avlanan tekneler vasıtası ile gelirken orada da hava muhalefeti nedeniyle hamsi avı yapılamayınca Trabzon’da ilk kez tezgahlar hamsisiz kaldı.
Gine Körfezi açıklarında kaçırılan Türk gemisindeki 15 mürettebatından Rizeli olan Ünsal Dilsiz’in kardeşi Cihan Dilsiz “Körfezden geçiyorum demişti. Korsanları da bizzat kendisi gördüklerini bana söylemişti” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, resmi Twitter hesabından yazılı açıklama yaptı. Bakan Elvan, "Mücbir sebep döneminde verilmesi gereken katma değer vergisi ve muhtasar beyannamelerin beyan ve bunlara ilişkin ödeme süreleri mücbir sebep halinin sona ereceği tarihi izleyen ayın 26’ncı günü sonuna kadar uzatıldı" dedi.
Çinli Sinovac firmasından sipariş edilen Korona virüs aşısının 6,5 milyon dozluk ikinci partisi, Türk Hava Yolları(THY)’na ait kargo uçağıyla Pekin’nden İstanbul’a getirildi.
ÇAYKUR tarafından başlatılan yeni çalışma ile Rize çayı Türkiye’deki her ilin hediyesi olacak.
Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde ‘'Hastane Öncesi Acil Sağlık Simülasyon Eğitimi' düzenlendi.
Trabzon’da yaklaşık 4 yıl önce Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün destekleriyle hayata geçen topraksız tarım denemeleri başarıyla sonuçlandı.
