RTEÜ'de 'Simülasyon Eğitimi' Düzenlendi

RTEÜ'de 'Simülasyon Eğitimi' Düzenlendi

  • 5
  • 0

Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde ‘'Hastane Öncesi Acil Sağlık Simülasyon Eğitimi' düzenlendi.

Eğitime 112 Acil Sağlık, UMKE ve İnme mobil uygulamasındaki başarılı çalışmaları dolayısıyla Eskişehir, Çanakkale, İzmir, Bolu, Aksaray, Manisa ve Ankara illerinden doktor, sağlık memuru (ATT), sağlık teknikeri (Paramedik) ve hemşireler katıldı.

Türkiye'de gelişmiş yeni teknoloji ile donatılmış merkezlerden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Klinik Simulasyon Merkezinde gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar, alanında uzman akademisyenlerin gözetiminde, ev ortamında veya ambulansta doğum, doğum sonrası yenidoğan stabilizasyonu, ileri seviyede kardiyak yaşam desteği konularından oluşan eğitimleri yüksek gerçeklikli simülatörlerde yoğun olarak uygulama imkânı buldular.

Çalışanların mesleki gelişimine katkı sağlayacağı hedeflenen eğitimin sonunda katılımcılara başarı belgeleri RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından verildi.

Haber :

Yorum Yap

Karabük'te otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp ters döndü: 1 ölü

Karabük'te otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp ters döndü: 1 ölü

  • 0
  • 0
Rize’de yurt binasından düşen üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi

Rize’de yurt binasından düşen üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi

  • 5
  • 2

Sancakbeyliği sırasında annesi Gülbahar Hatun adına Rize'de cami yaptıran Osmanlı padişahı kimdir?