Rize'de geçici koruma altındaki Suriyeli sayısı düşüşte
20.05.2025 - 14:33Rize'de geçici koruma altındaki Suriyeli sayısı, yeni yılla birlikte azaldı.
- 0
- 0
- 3270
Rize'de geçici koruma altındaki Suriyeli sayısı, yeni yılla birlikte azaldı.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kontrolsüz fide ve fidan satışını engellemek adına denetimler yapıldığını bildirdi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bünyesinde istihdam edilecek 1500 mevsimlik işçi alımı için 37 bine yakın başvuru yapılırken, 8 bin 550 kişinin başvurusu SGK şartına takıldı.
Rizeli işletmeci "Ben bu dağ başına, işletmemin bahçesine bu helikopteri indireceğim" dedi ve indirdi.
Rize’de son haftalarda etkili olan yağmur ve soğuk hava, yerini güneşli ve sıcak günlere bırakıyor. Bugün sabah saatlerinde yağmurla başlayan gün, öğleden sonra güneşin yüzünü göstermesiyle ısındı.
Rize'de yaşayan emekli öğretmen Süleyman Sinal, 38 yıldır denize açıldığı kayığı satmak istemeyince yaşadığı sitenin girişindeki duvarın üzerine özel düzenekle yerleştirdi.
Rize’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi öncülüğünde, Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) Samsun Şubesi işbirliğiyle düzenlenen 4. Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi sona erdi.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde en fazla nüfusa sahip mahalle Merkez oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın akşam saatlerinden itibaren Rize'de kuvvetli fırtınanın beklendiğini duyurdu.
Her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ta denize girerek sezonu açan Rizeli yüzücüler, bu yıl da Karadeniz’in serin sularıyla buluştu.
Rize'de konser vermeye hazırlanan müzik grubu Madrigal'in konseri, iptal edildi.
Rize’nin Çayeli ilçesi Limanköy Mahallesi’nde yaşayan 29 yaşındaki Muhammet Ali Koçal, 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamıyor.
Sevilen müzik grubu Kolpa, 'RİBEGEM Gençlik Şöleni' kapsamında Rize'de sahne aldı.
Rize'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bugün coşkuyla kutlanıyor.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde yerleşim yerine inen ayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 6-3 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, "Bulduğumuz goller maçı koparmamızı sağladı ve diğer maçlardan gelen sonuçlar da bir şekilde bu negatif yarışı bizim adımıza pozitif bir şekilde sonuçlandırdı." dedi.
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor sahsında Göztepe’yi 6-3 mağlup etti.
