Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü, Erzurum'dan 4 altın madalya ile döndü
19.03.2024 - 12:28Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü, Erzurum'da düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası'nda 4'ü altın olmak üzere toplam 8 madalya kazandı.
- 0
- 0
- 5173
Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü, Erzurum'da düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası'nda 4'ü altın olmak üzere toplam 8 madalya kazandı.
Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına ait Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi "TCSG-Dost" gemisi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Samsun'a geldi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bu yıl 267 milyar dolarlık mal, 110 milyar dolarlık hizmet ihracatıyla ülkeye 377 milyar dolar döviz kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Rize'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
Samsun'un Havza ilçesinde Ilıca Mahallesi sakinleri, 20 yıldır oruçlarını birlikte açıyor.
Çaykur Rizespor'un Boşnak oyuncusu Dal Varesanovic, Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30 haftada takımının en skorer ismi oldu.
Güven Çayyolu Cerrahi Tıp Merkezi Sosyal Hizmetler Uzmanı Buse Buket Şener, yaş alma ile sadece biyolojik olarak değil sosyal, bilişsel ve psikolojik yönden de değişim yaşandığını, bunun da sağlıklı yaş alma ve yaş alan nüfusun aktif olarak yaşama dahil olmasını desteklemenin önemini ortaya koyduğunu bildirdi.
Rizeli Avukat Ateş Hatinoğlu dün akşam ki Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olayları değerlendirdi. Hatinoğlu yazısında Trabzon valisi ve emniyet müdürünün görevden alınması gerektiğini vurgulandı.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinin (DKİB) Türk somonu ve çayının tanıtımına yönelik hazırladığı projelerin, Ticaret Bakanlığı tarafından desteklendiği bildirildi.
İftarda aşırı şerbetli ve yağda kızartılan hamur tatlılarından uzak durulması gerektiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Seda Nasuhbeyoğlu, “İftar sırasında veya hemen sonrasında yapılacak tatlı tüketimi, sindirim problemlerine ve kan şekeri bozulmasına neden olabilir. Bu nedenle tatlının iftardan en az 2 saat sonra tüketilmesi daha doğru olacaktır” diye konuştu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig Futbol karşılaşması sonrası yaşanan olaylarla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından saha karıştı.
AK Parti Rize Merkez İl Genel Meclis Üye adayları Ali İmran Büyük, Bayram Ali Çapoğlu, Saffet Kopuz, Fethi Azaklı ve Arif Berber Merkeze bağlı köylerde ve beldelerde seçim çalışmalarına devam ediyor.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 3-1 galip geldikleri Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, "Takımın bu iki performansında sadece son yarım saatte gösterdiğimiz maç kazanma isteği dışındaydı. Asla memnun değilim" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında evinde Gaziantep FK’yı ağırlayan Çaykur Rizespor, geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 mağlup etti.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta Rize İl Özel İdarespor, deplasmanda Arhavi 08 Spor ile 1-1 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 20. haftasında Çayelispor, evinde Kars 36 Spor’u 2-0 mağlup etti.
AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.
